Woonwinkel Den Haag

Op zoek naar een woonwinkel in de omgeving van Den Haag? Kom dan eens langs bij Tuincentrum De Carlton. Ons tuincentrum beperkt zich namelijk niet tot de tuin. Wij zijn van mening dat de grens tussen tuin en Woonwinkel van De Carlton dichtbij Den Haaginterieur steeds meer vervaagt. Zo gaan we steeds meer buiten ‘wonen’. Dit uit zich bijvoorbeeld in loungesets waarop we heerlijk relaxen in de tuin. Ook kleden we de tuin steeds meer aan met leuke accessoires. Het omgekeerde geldt echter ook. We brengen de tuin als het ware naar binnen. Uiteraard door het gebruik van kamerplanten maar ook door het kiezen van woonaccessoires met een natuurlijk tintje. Spreekt dit u aan? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen bij ons aanbod producten voor de decoratie van uw interieur.

Bezoek onze woonwinkel dichtbij Den Haag

Met name de liefhebbers van de landelijke woonaccessoires zullen hun hart op kunnen halen in onze woonwinkel dichtbij Den Haag. Bij ons vindt u namelijk talloze producten voor een landelijke decoratie van uw woonkamer. Topmerken zoals Riverdale behoren niet voor niets standaard tot ons assortiment voor de inrichting van uw huis.

Nu ook romantische kaarsen in onze woonwinkel in de buurt van Den Haag

Kaarsen zijn de meest basic woonaccessoires voor sfeer in uw huis nabij Den Haag. Naar ons idee zijn ze onmisbaar, echte sfeermakers! Want er zijn maar weinig dingen romantischer dan sfeervol kaarslicht. Daarom vindt u in ons tuincentrum een grote kaarsenafdeling. En met merken zoals Bolsius en Spaas is kwaliteit altijd gegarandeerd. U heeft de keuze uit vele soorten en maten. Wij verkopen onder meer:

  • Tafelkaarsen
  • Geurkaarsen
  • Waxinelichten
  • Stompkaarsen
  • Graflichten
  • Nog veel meer soorten kaarsen; bekijk ons gehele assortiment in de woonwinkel van ons tuincentrum in de buurt van Den Haag

Onze deskundige medewerkers geven u graag advies!

Naast woonaccessoires koopt u bij De Carlton nabij Den Haag ook mooie potterie

Zoekt u woonaccessoires voor in huis? Dan zijn kamerplanten zijn een aanwinst voor uw interieur. In onze woonwinkel bij Den Haag vindt u een ruim assortiment. En natuurlijk verkopen wij ook decoratieve plantenpotten om het geheel compleet te maken. U vindt bij ons de betere merken zoals Capi, Art Stone en Elho.

Woontextiel kopen in de omgeving van Den Haag

In Tuincentrum De Carlton bij Den Haag vindt u ook een groot aanbod woontextiel. Hiermee kunt meer sfeer en letterlijk ‘warmte’ creëren in uw interieur. Denkt u bijvoorbeeld aan woonaccessoires zoals plaids, kussens en ander woontextiel. Merken die u hierbij kunt verwachten zijn Unique Living en PTMD Collection.

De mooiste woonaccessoires in onze woonwinkel bij Den Haag

Bent u benieuwd naar onze woondecoratie artikelen? Kom dan eens langs bij de woonwinkel van De Carlton dichtbij Den Haag. Wij zijn gevestigd aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. Wilt u contact met ons opnemen? Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer 0174 – 412997. Of mail ons: info@decarltontuincentrum.nl.