Buiten

Bent u op zoek naar mooie artikelen voor buiten in uw tuin, balkon of terras? Op de buitenafdeling van tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande vindt u alles wat te maken heeft met uw tuin, balkon of terras. Van handgereedschap en van tuinplanten tot de mooiste tuinmeubelsets. Kom naar ons tuincentrum nabij Hoek van Holland en Naaldwijk voor de tuinartikelen die bij u passen, maar ook om inspiratie op te doen of goed advies te vragen over wat u met uw tuin kunt. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij De Carlton tuincentrum! Zodra u binnenkomt in ons tuincentrum in 's-Gravenzande bevindt u zich al op de buitenafdeling. Mocht u vragen dan kan u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. 

Meer over tuinplanten

Buiten - De Carlton

Buiten assortiment De Carlton

Bij De Carlton Tuincentrum vindt u een divers assortiment aan producten voor buiten. U wilt toch ook een gezellige tuin hebben om lekker in te relaxen of om te barbecueën met vrienden en familie? Bij De Carlton vindt u alles wat u nodig heeft voor buiten. Zo hebben wij in ons tuincentrum onder andere:

  • Tuinplanten: Tuincentrum de Carlton in ’s-Gravenzande heeft een ruim assortiment aan tuinplanten van de beste kwekers. Waar u ook naar opzoek bent voor ieder is een passende tuinplant te vinden.
  • Potterie: bent u op zoek naar planten potten en/of bakken voor in de tuin of voor op het balkon? Buitenpotten hebben wij onder andere van de merken Capi, ArtStone en Elho.
  • Tuinmeubelen: Het assortiment bestaat onder andere uit lounge en diningsets, evenals accessoires als kussens, onderhoudsmiddelen etc. Een kleine greep uit de collectie van Tierra Outdoor: 
  • Graszoden: ook hebben wij graszoden bij De Carlton voor verschillende soorten gazon. 

Meer over tuinmeubelen

Onderhoud buiten

Wanneer u uw tuin mooi heeft aangekleed met bijvoorbeeld tuinplanten, nieuwe potten en tuinmeubelen is het ook belangrijk dat u af en toe wat aandacht aan het onderhoud besteed om de tuin netjes te houden. Ook daarvoor heeft De Carlton producten in het assortiment. Zo hebben wij bij De Carlton onder andere: 

  • Grond- en meststoffen: alles wat gewenst groeit in uw tuin heeft voedingstoffen, lucht en water nodig. En soms is er een tekort aan voedingsstoffen, die moeten we dan zelf aanvullen, dat doen we met meststoffen. Onder deze categorie vallen diverse soorten grondstoffen zoals: potgrond, tuingrond en tuinturf.
  • Gewas bescherming: bestrijdingsmiddelen zijn er in overvloed, maar voordat u overgaat tot het bestrijden van luizen, rupsen en ander ongedierte kunt u zich afvragen of de plant wel op een goede plaats staat.
  • Gereedschap: goed gereedschap voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin is een absolute vereiste. Bij De Carlton verkopen we gereedschap van het merk Gardena. 

Meer over gereedschap

Buiten - De Carlton

Producten kopen voor buiten in 's-Gravenzande

Wanneer u iets voor buiten nodig heeft moet u dus zeker bij De Carlton in 'S-Gravenzande wezen! Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag op weg met het vinden van de geschikte buiten producten voor u. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog woonaccessoires, kamerplanten en meer om uw huis op te fleuren. Komt u uit de buurt van Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam? Kom dan eens gezellig langs om ons aanbod te bekijken. Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij De Carlton! 

Bekijk openingstijden