Vuurwerk

Bent u op zoek naar vuurwerk om dit jaar knallend af te sluiten? Dan moet u bij Tuincentrum de Carlton in ’s-Gravenzande nabij Vlaardingen, Den Haag, Monster en Rotterdam zijn. De Carlton Vuurwerk is het grootste vuurwerkwarenhuis van het Westland en omstreken! U zult versteld staan van het brede vuurwerk assortiment dat wij te bieden hebben, om uw jaarwisseling onvergetelijk te maken. Oud en Nieuw is natuurlijk niet compleet zonder prachtig vuurwerk. Op deze pagina leest u meer over De Carlton Vuurwerk.

Vuurwerk verkoop ’s-Gravenzande

De voorbereidingen voor de vuurwerk verkoop in december zijn bij De Carlton het hele jaar actueel. Ieder jaar zoeken we enthousiaste mensen die graag onderdeel willen zijn van het gezellige vuurwerk-verkoop-team! Download hier het sollicitatieformulier als u wilt solliciteren. Het sollicitatieformulier kan ingevuld gemaild worden naar info@decarltonvuurwerk.nl, of u kunt het formulier inleveren bij de kassa van De Carlton Tuincentrum. De sollicitatie procedures gaan van start in september. Wij hebben verschillende Carlton Vuurwerk vestigingen.  De vestigingen van De Carlton Vuurwerk zijn in:

  • 's-Gravenzande
  • De Lier en
  • Wateringen

Opening De Carlton Vuurwerk

De vestigingen van De Carlton Vuurwerk gaan open na 26 december; de losse verkoop vindt plaats op de laatste 3 dagen van het jaar. Indien er een zondag tussen valt, start de verkoop op 28 december. Op zondagen is het bij wet verboden vuurwerk uit te geven. Met uitzondering van Cat 1 vuurwerk, oftewel kindervuurwerk.

Online vuurwerk bestellen

Zou u graag online uw vuurwerk willen bestellen bij De Carlton Vuurwerk? Ook dat is mogelijk. Vanaf 1 december is de webshop op www.decarltonvuurwerk.nl actief om uw vuurwerk te bestellen. Wij hebben een groots assortiment in sier- en knalvuurwerk en natuurlijk ook leuke pakketten voor kinderen met sterretjes, knalerwten en meer.

Informatie over vuurwerk, het bestellen van vuurwerk, onze filialen, regelgeving omtrent vuurwerk en andere relevante informatie over vuurwerk kunt u vinden op www.decarltonvuurwerk.nl. De Carlton Vuurwerk is overigens ook te vinden op Instagram, waar u de nodige actuele informatie kunt vinden.

De Carlton Vuurwerk

Wist u dat De Carlton Vuurwerk al ruim 20 jaar dé vuurwerkspecialist van de regio Westland? De Carlton vuurwerk is in ’s-Gravenzande van start gegaan en op deze locatie kan sinds 2008 tot wel 60 ton vuurwerk worden opgeslagen! In 2014 werd er een tweede vestiging in De Lier geopend. In het jaar 2015 kwam daar ook nog het filiaal van Wateringen bij. Door deze uitbreidingen kan De Carlton Vuurwerk nog steeds het hele Westland, Wateringen en een klein deel van Den Haag voorzien van consumentenvuurwerk.

Dus bent u op zoek naar vuurwerk om knallend het jaar uit te gaan, komt u uit ’s-Gravenzande, Vlaardingen, Den Haag, Monster, Rotterdam, De Lier, Wateringen of het Westland? Kom dan naar De Carlton Vuurwerk of bestel tijdig uw vuurwerk online op de website om teleurstelling te voorkomen! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@decarltonvuurwerk.nl of telefonisch contact opnemen via het volgende nummer: 0174-41 29 97. Wij helpen u maar al te graag. Graag tot ziens bij De Carlton Vuurwerk!

 DeCarltonvuurwerk