Alles voor een kleurrijke tuin

Van mooie bloeiende Tuinplanten wordt iedereen vrolijk. Tuinplanten fleuren elke tuin en balkon in no-time op. Een groene tuin is niet alleen een genot om naar te kijken, het is ook een paradijs voor bijvoorbeeld vlinders en bijen. Voor hen is een bloeiende tuin een grote snoepwinkel, het is voor deze beestjes steeds lastiger om aan voedsel te komen. Met tuinplanten draag je dus ook je steentje bij aan dit probleem! Ze zijn namelijk van groot belang voor de bestuiving van bloemen, planten en gewassen. Bij Tuincentrum de Carlton in 's-Gravenzande vindt u een ruim assortiment aan tuinplanten van de beste kwekers. Waar u ook naar opzoek bent, voor ieder is een passende tuinplant te vinden bij de Carlton! 

Bekijk onze top 10 tuinplanten

Tuinplanten voor iedere tuin óf balkon!

Naar schatting heeft 75% van de Nederlandse huishoudens een balkon of terras. Een plek waar het met lente- en zomerzon prima vertoeven is. Als u zelf een balkon heeft, wilt u deze natuurlijk ook gezellig aankleden. Wanneer u zelf geen tuin heeft, hoeft dat niet te betekenen dat u geen tuinplanten kunt aanschaffen! Er zijn namelijk ook vele tuinplanten die prima op uw balkon kunnen, bijvoorbeeld in een mooie pot. Hier een aantal populaire tuinplanten voor op uw balkon: 

  • Fuchsia
  • Geranium
  • Hangbegonia
  • Lavendel

In ons tuincentrum zijn de planten op categorie ingedeeld. Wel zo makkelijk als u op zoek bent naar iets specifieks. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld:

  • Schaduwplanten
  • Waterplanten
  • Planten die vol in de zon kunnen
  • Fruitplanten

Bij de Carlton hebben we naast tuinplanten ook een breed assortiment aan kamerplanten, zo kunt u ook uw huis opvrolijken! 

Meer over kamerplanten

 

Tuinplanten kopen bij de Carlton in 's-Gravenzande

Maak van uw tuin, balkon of terras deze zomer ook een feestje met mooie tuinplanten. Kom gezellig langs de Carlton in 's-Gravenzande om ons assortiment te bekijken. Onze medewerkers helpen u graag verder met kiezen van de juiste tuinplant voor u. Komt u uit de omgeving van Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam? Kom dan eens gezellig langs om ons aanbod te bekijken. Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij De Carlton! 

Bekijk openingstijden