Zijdebloemen & -planten

Kunstbloemen kopen in 's-Gravenzande? Bij De Carlton vindt u een mooi assortiment kwaliteitskunstbloemen! Zijdebloemen worden mooier en mooier en zijn, mits van een goede kwaliteit, bijna niet meer van echt te onderscheiden. Wilt u bijvoorbeeld mooie bloemen en planten, maar heeft u alleen een plek beschikbaar waar u niet bij komt voor het water geven en de verzorging? Dan zijn zijde bloemen en -planten een zeer goede oplossing! Zo heeft u toch veel plezier van prachtige bloemen en planten, zonder dat u hier de verzorging en tijd aan hoeft te besteden. 

De voordelen van kunst- en zijdebloemen

  • Ze zijn niet zoals sommige andere bloemen giftig. Vooral met jonge kinderen of huisdieren kan dit de voorkeur hebben.
     
  • Ze blijven lang goed, vooral op kantoor of op andere plekken waar u ze niet veel aandacht wilt geven een prettige bijkomstigheid.
     
  • Voor mensen met een allergie en toch een voorliefde voor mooie bloemen een echte uitkomst.
     
  • U hoeft ze niet te verzorgen en ook niet wekelijks nieuwe te kopen, handig voor mensen met een volle agenda en wisselende roosters!

Zijdebloemen en -planten in uw interieur

Zet een mooi boeket van zijdebloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. In ons tuincentrum in 's-Gravenzande vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. Op onze sfeer en cadeau afdeling vindt u diverse mogelijkheden om boeketten en takken te combineren met mooie vazen, potten en andere decoratie. Zo creëert u met een aantal simpele toevoegingen al een hele andere stijl in huis! Ook liefhebbers van echte kamerplanten merken vaak geen verschil, zo realistisch zijn de zijdebloemen en -planten ontworpen. 

 

Silk-Ka zijdebloemen bij De Carlton in 's-Gravenzande

Wij hebben gekozen voor de zijdebloemen, takken en het groen van Silk-Ka. Dit omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, zeker met kunstbloemen want daarin is het verschil tussen kwailteit en rommel duidelijk te zien. Silk-ka is al jaren specialist in deze markt en dat ziet u! Het aanbod kunstbloemen gaat evenals echte bloemen mee met het seizoen alleen ze verwelken nooit! De slogan van Silk-ka is dan ook, 'flowers for life!'

Tot ziens bij De Carlton in 's-Gravenzande voor zijdebloemen & -planten en meer!

Of u nu op zoek bent naar een mooie kamerplant, of een geschikt cadeau, bij De Carlton kunt u heel veel inspiratie opdoen! Op onze sfeer en cadeau afdeling vindt u de meest uiteenlopende zijdebloemen en zijdeplanten, die niet van echte te onderscheiden zijn. Samen met mooie kaarsen, potterie, of een dienblad, kunt u hier een heel gezellig arrangement mee maken voor thuis, op kantoor, of om cadeau te geven. Zowel van kleine plantjes en bloemen, als van grote kamerplanten zijn er zijde varianten verkrijgbaar. Vraag onze medewerkers gerust om informatie als u meer wilt weten over de verkrijgbare vormen. Van maandag tot en met zondag is ons tuincentrum geopend en staan wij met veel plezier voor u klaar! Ook kunt u contact met ons opnemen, door te bellen naar 0174 - 412997, of door een mail te sturen naar info@decarltontuincentrum.nl.