Zelf Kweken

Zelf kweken in uw tuin in of nabij 's-Gravenzande? Kom dan eens langs bij tuincentrum De Carlton. In ons tuincentrum vindt u alles wat u nodig heeft voor een vruchtbare moestuin! Zo hebben we bijvoorbeeld ook diverse fruitboompjes. Het houden van een moestuin hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en is vooral erg leuk. Daarnaast bevatten eigen gekweekte producten geen toevoegingen en is daarmee ook nog eens gezond én goed voor het milieu. Heeft u vragen over onze kweekproducten? Neem dan gerust contact met ons op.

Een moestuin is helemaal van nu!

Zelf kweken is sinds een paar jaar helemaal in, en terecht! Wat is er nu leuker dan uw eigen groenten en kruiden planten, zien groeien, oogsten en er vervolgens een heerlijk gerecht van te maken.

Tevens weet u precies wat u eet, geen e-nummers en bestrijdingsmiddelen waar u niets vanaf weet en die tevens vaak slecht zijn voor de gezondheid. Ook kinderen zullen er veel plezier aan beleven.

Wanneer u met een moestuin aan de slag gaat, is het handig om diverse soorten gereedschap, zoals een plantschepje hiervoor aan te schaffen.  

Meer over gereedschap

Het kweekassortiment bij Tuincentrum De Carlton in ‘s-Gravenzande

Bij ons in het tuincentrum vindt u een ruim assortiment kweekbenodigdheden zodat uw moestuin seizoen goed kan beginnen en smakelijk kan eindigen. Wij hebben onder andere de volgende kweekbenodigdheden in het assortiment:

  • Groente- en kruidenzaden;
  • Groente- en kruidenplanten;
  • Kweekpotjes en kweekbakken;
  • Zaai-, poot- en speciale moestuingrond.

Onze medewerkers adviseren u maar al te graag over welke producten het best passen bij uw situatie. U kunt van te voren een moestuinplan maken, waarbij u rekening kunt houden met de plek van uw moestuin, welke groenten/fruit/kruiden u er wilt kweken, wat voor bemesting hierbij past, wanneer u de gekozen groenten/fruit/kruiden kunt gaan zaaien of planten en tot slot hoe u het best uw moestuin kunt onderhouden.

Al uw moestuinbenodigdheden bij Tuincentrum De Carlton

Aan de slag met een moestuin? Voel u vooral welkom om langs te komen voor alle benodigdheden, tips en informatie die wij voor u hebben in ons tuincentrum in ’s-Gravenzande nabij Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam. Er zijn vele moestuinproducten op voorraad. Mocht u nog vragen hebben, twijfel dan niet om even contact op te nemen via of bekijk onze contactgegevens en openingsuren en kom eens gezellig bij ons langs! Van woensdag t/m zondag kunt u uw bezoek ook combineren met een drankje en hapje in ons Green Cafe De Carlton.

Meer over ons Green Café