Kaarsen, Geuren & Lantaarns

Mooie kaarsen, geuren en lantaarns kopen in 's-Gravenzande? Kom dan eens naar Tuincentrum De Carlton. Wij hebben een breed aanbod aan diverse mooie kaarsen, heerlijke woongeuren en trendy lantaarns in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan geurkaarsen, geurstokjes, windlichten, kaarsenpotjes en wasparfurms. Kom gezellig ons aanbod in ons tuincentrum bekijken! Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Heerlijk geurende kaarsen en bij De Carlton in 's-Gravenzande

Het in- en exterieur komt steeds dichter tot elkaar. We zien buiten steeds meer kaarsen, lantaarns en plaids en we halen steeds meer planten en robuuste materialen naar binnen. Een trend die wij zelf heel leuk vinden en daarom ook zeker omarmen. Bij Tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande kunt u daarom een gevarieerd aanbod kaarsen en lantaarns verwachten voor binnen én buiten. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • Geurstokjes
  • Geurkaarsen
  • Graflichten
  • Olie geuren
  • Wasparfum

Riverdale, Bolsius en Spaas kopen in 's-Gravenzande

Bij Tuincentrum De Carlton zijn topmerken als Riverdale, Spaas en Bolsius standaard opgenomen in ons assortiment woon- en tuinaccessoires. Riverdale maakt al enkele jaren de mooiste woon- en tuinaccessoires in verschillende stijlen. Niet voor niets is Riverdale een erg populair merk geworden onder huis- en tuinliefhebbers. Naast kaarsen van topmerken Spaas en Bolsius hebben wij ook de Bolsius Aromatic Creations en Scent Chips in ons assortiment opgenomen. Dit zijn verschillende geuren die u langzaam laat vrijkomen door hier een kaars onder te branden. U kunt kiezen uit een heel arsenaal aan geuren. Er is altijd een geur die bij u past!

Geniet nog meer van schone was

Wasparfums zijn een geweldige manier om een heerlijke geur toe te voegen aan uw schone wasgoed. Deze geconcentreerde parfums zijn speciaal ontwikkeld om langdurige en aangename geuren aan uw kleding, beddengoed en handdoeken te geven. Of u nu houdt van bloemige, frisse of warme geuren, er is voor elk wat wils. De wasparfums zijn zorgvuldig samengesteld en van hoge kwaliteit, waardoor ze langdurig en intens blijven geuren.

Met 1 á 2 dopjes wasparfum van Wasbeleving laat u uw was nog lekkerder ruiken! De wasparfum is in alle soorten geuren en formaten beschikbaar.

Bent u benieuwd naar de wasparfums van wasbelevening.nl en wilt u ze zelf uitproberen? Goed nieuws! Bij Tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande zijn de wasparfums van wasbelevening.nl verkrijgbaar. U kunt uw favoriete geurvarianten ontdekken en ervaren hoe deze parfums uw wasgoed een verfrissende en langdurige geur geven.

Kaarsen, geuren en lantaarns kopen bij Tuincentrum De Carlton

Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag op weg met het vinden van de geschikte producten voor u. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog woonaccessoireskamerplanten en meer om uw huis op te fleuren. Komt u uit de buurt van Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam? Kom dan eens gezellig langs om ons aanbod te bekijken. Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij De Carlton!