Kaarsen & Lantaarns

Mooie kaarsen en lantaarns kopen in 's-Gravenzande? Kom dan eens naar Tuincentrum De Carlton. Wij hebben een breed aanbod aan diverse mooie kaarsen en lantaarns in allerlei soorten en maten. Kaarsen en lantaarns maken uw interieur extra warm en gezellig. Iedereen krijgt toch een heerlijk gevoel van binnen wanneer als het donker wordt gezellig de kaarsjes aangaan? Kom gezellig ons aanbod in ons tuincentrum bekijken! Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Mooie kaarsen en lantaarns bij De Carlton in 's-Gravenzande

Het in- en exterieur komt steeds dichter tot elkaar. We zien buiten steeds meer kaarsen, lantaarns en plaids en we halen steeds meer planten en robuuste materialen naar binnen. Een trend die wij zelf heel leuk vinden en daarom ook zeker omarmen. Bij Tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande kunt u daarom een gevarieerd aanbod kaarsen en lantaarns verwachten voor binnen én buiten. Het kaarsen assortiment bestaat onder andere uit:

  • Stompkaarsen;
  • Geurkaarsen;
  • Graflichten;
  • Tafelkaarsen;
  • Waxinelichten.

Het aanbod is ingedeeld in verschillende kleurtrends en wordt aangepast naar het seizoen zodat u altijd de kaarsen en lantaarns vindt die passen bij uw tuin of interieur. Kunt u ook niet wachten om nieuwe kaarsen toe te voegen aan uw interieur? Kom dan gezellig langs bij ons tuincentrum in 's-Gravenzande (Westland).

Riverdale, Bolsius en Spaas kopen in 's-Gravenzande

Kaarsen en lantaarns zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten merken. Bij Tuincentrum De Carlton zijn topmerken als Riverdale, Spaas en Bolsius standaard opgenomen in ons assortiment woon- en tuinaccessoires. Riverdale maakt al enkele jaren de mooiste woon- en tuinaccessoires in verschillende stijlen. Niet voor niets is Riverdale een erg populair merk geworden onder huis- en tuinliefhebbers. Naast kaarsen van topmerken Spaas en Bolsius hebben wij ook de Bolsius Aromatic Creations in ons assortiment opgenomen. Dit zijn verschillende geuren die u langzaam laat vrijkomen door hier een kaars onder te branden. U kunt kiezen uit een heel arsenaal aan geuren. Er is altijd een geur die bij u past!

Kaarsen in huis

Wilt u een gezellig plekje in huis creëren met kaarsen? Met veel kaarsen op één plek creëert u een hele stoere maar tegelijkertijd ook gezellige sfeer. Meerdere kaarsen bij elkaar geven een hele andere uitstraling als u dat bijvoorbeeld het vergelijkt met maar drie kaarsen. U maakt er pas echt een geheel van wanneer u de kaarsen bij elkaar op een plateau of dienblad zet. Het is daarnaast ook leuk om te spelen met verschillende hoogtes in kaarsen en kleuren die bij elkaar passen.

 

Kaarsen en lantaarns kopen bij Tuincentrum De Carlton

Wanneer u sfeer en cadeau artikelen nodig heeft zoals kaarsen en lantaarns moet u dus zeker bij De Carlton in 'S-Gravenzande wezen! Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag op weg met het vinden van de geschikte producten voor u. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog woonaccessoireskamerplanten en meer om uw huis op te fleuren. Komt u uit de buurt van Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam? Kom dan eens gezellig langs om ons aanbod te bekijken. Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij De Carlton!