Tuincentrum Delft

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Delft voor uw tuin én interieur? Kom dan  eens langs bij Tuincentrum De Carlton. Wij hebben een breed assortiment voor binnen en buiten en we houden u op de hoogte van de laatste trends voor tuin en interieur. Stel onze medewerkers gerust al uw vragen en volg ook onze online blog.

Alles voor uw tuin bij Tuincentrum De Carlton nabij DelftUitgebreid tuincentrum in de buurt van Delft

Op onze tuinafdeling vindt u alles wat te maken heeft met de tuin of het balkon. Wij helpen u graag bij de (re)styling van uw tuin. Welke style vindt u mooi; natuurlijk of toch industrieel? Of misschien houdt u van modern? Bij Tuincentrum De Carlton in de buurt van Delft koopt u alles voor de inrichting van uw tuin, zoals:

Als u dan eindelijk uw droom tuin heeft aangelegd, wilt u hier natuurlijk optimaal van kunnen genieten. Het is dan belangrijk om uw tuin goed te verzorgen. Wij helpen u hierbij en verkopen tuingereedschap van een hoge kwaliteit, meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Heeft u vragen over bepaalde planten? In ons plantencentrum in de buurt van Delft vindt u de antwoorden of bekijk onze online plantengids.

Sfeer&interieur bij ons tuincentrum in de buurt van Delft

Voor uw tuin bent u bij ons dus aan het juiste adres, maar wist u dat ons tuincentrum dichtbij Delft ook een woonafdeling heeft? Hier verkopen wij woonaccessoires van de beste merken, zoals Riverdale, Zusss, PTDM, Bolsius en Brynkxz. Restyle uw eigen woonkamer of doe cadeau inspiratie op! Wie is er nou niet blij met een prachtige set Riverdale woonaccessoires of een paar heerlijk geurende kaarsen van Bolsius? De verschillende collecties uit onze woonwinkel zijn ook goed met elkaar te combineren. Vergeet niet om genoeg kamerplanten in uw huis te zetten. Dit zijn niet alleen dé eyecatchers van uw living, maar ze zorgen ook nog eens voor een gezond binnenklimaat.

Bezoek ons Groencentrum dichtbij Delft

Zin in een dagje shoppen voor uw tuin en interieur? Kom dan binnenkort eens langs bij Tuincentrum De Carlton in de buurt van Delft. Eet ook gelijk een hapje mee in ons gezellige green café!