Grond- en Meststoffen

Voor het optimaal genieten van uw tuin en alle planten die u zo zorgvuldig hebt uitgekozen is het belangrijk de juiste verzorging toe te passen. Een heel belangrijk onderdeel van verzorging zijn de grondproducten die u gebruikt. Ogen uw planten wat dof of slap? Of heeft u net een nieuwe tuin aangelegd? Dan heeft u ongetwijfeld goede grond- en meststoffen nodig!

Shop onze potgrond online!

Meststoffen

In ons tuincentrum vindt u grond- en meststoffen van de beste merken als Pokon, DCM en Ecostyle.

  • Organische meststoffen: gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen denk aan een plantaardige of dierlijke oorsprong. Het natuurlijke evenwicht wordt niet verstoord maar versterkt. Dit wordt ook wel de organische kringloop genoemd.
  • Kunstmeststoffen: deze meststoffen worden op een chemische manier geproduceerd, wat niet altijd milieu vriendelijk uitvalt.
  • Organisch – minerale meststoffen: dit is een combinatie van zowel kunstmest als organische meststoffen

Over het merk DCM

De Ceuster Meststoffen NV (DCM) wil elke hobby-tuinier en professionele tuinder optimaal ondersteunen met kwalitatieve, innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. En dit doet DCM al meer dan 45 jaar met veel succes. Het merkt specialiseert zich in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische en organisch-minerale meststoffen, potgronden, bodemverbeteraars, afdekmaterialen en natuurlijke oplossingen voor de preventie en/of behandeling van plantenziekten. Alle producten van DCM worden op duurzame wijze ontwikkelt. DCM heeft de juiste producten voor iedere tuin en biedt een perfecte formule per seizoen. Breng gerust een bezoekje aan onze winkel om het assortiment van DCM te bekijken.

Koop DCM in onze webshop!

 

Koop hoogwaardige grond- en meststoffen bij De Carlton

Bij Tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige grond- en meststoffen. Of u nu uw planten wilt voeden, de bodem wilt verbeteren of uw gazon wilt versterken, wij hebben de juiste producten voor u. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw tuin.