Tuincentrum Den Haag

Bij Tuincentrum De Carlton nabij Den Haag vindt u een mooie mix van producten voor buiten én binnen. Zo verkopen wij bloemen, kamerplanten en de leukste accessoires voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan plantenpotten, kaarsen, decoratieartikelen, kussens enzovoorts. Wilt u uw tuin een metamorfose geven? Bij ons tuincentrum nabij Den Haag vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin opnieuw in te richten en te decoreren. Van vaste en eenjarige planten tot gereedschappen, accessoires, potten en tuinmeubels.

Bezoek ons plantencentrum dichtbij Den Haag voor planten in uw huis: sfeervol én gezondTuincentrum De Carlton nabij Den Haag

Wilt u uw huis opfleuren? Ga dan in ons tuincentrum in Den Haag op zoek naar een mooie kamerplant, want daarmee brengt u de tuin in huis. En behalve sfeervol is het ook nog eens heel gezond om planten om u heen te hebben. Het grote voordeel van planten is dat ze in alle prijsklassen verkrijgbaar zijn. Een plant kan dus altijd. Bij ons plantencentrum in de buurt van Den Haag hebben we een zeer uitgebreid plantenassortiment. Zo vindt u bij ons onder meer:

Natuurlijk verkopen we ook veel planten voor in de tuin, zowel vaste planten als eenjarige perkplanten, bloembollen en zaden.

Potterie kopen in ons tuincentrum in de omgeving van Den Haag?

Zo’n mooie plant is natuurlijk niet compleet zonder een mooie pot. Ook daarvoor bent u bij Groencentrum De Carlton dichtbij Den Haag aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over mooie collecties binnen -en buitenpotten in alle soorten en maten. En uiteraard in diverse materialen zoals kunststof en aardewerk, maar ook glas. En natuurlijk vindt u bij ons ook de betere merken zoals Capi, Art Stone en Elho. Wilt u de buitenplanten liever in een mooie plantenbak plaatsen? Wij hebben een ruim assortiment plantenbakken in alle mogelijke formaten en materialen. Indien gewenst adviseren wij u graag over de keuze van uw potten en plantenbakken.

Accessoires, decoratie en tuinmeubilair kopen bij Tuincentrum De Carlton nabij Den Haag

Bij Tuincentrum De Carlton nabij Den Haag vindt u ook een groot aanbod woonaccessoires. Denkt u hierbij aan kaarsen, plaids, kussens en nog veel meer. Topmerken zoals Riverdale en Bolsius zijn het hele jaar door bij ons verkrijgbaar. Wij verkopen ook allerlei leuke weerbestendige decoratieartikelen voor uw tuin. Hiermee kunt u uw tuin nóg mooier maken. En zoekt u nog een mooie loungeset om het geheel compleet te maken? Neem dan eens een kijkje in onze showroom. Hier vindt u tuinstoelen, loungebanken, diningsets, hockers, tafels en nog veel meer.

Laat u inspireren door de mogelijkheden van De Carlton Den Haag

Bent u nieuwsgierig geworden? Breng dan eens een bezoekje aan ons tuincentrum in de omgeving van Den Haag. U vindt ons aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. Wilt u meer informatie of persoonlijk contact? Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer 0174 – 412997. Mailen kan naar info@decarltontuincentrum.nl.