Tuincentrum Den Haag

Bij de Carlton tuincentrum nabij Den Haag vindt u een mooie mix van producten voor binnen en buiten. Zo verkopen wij bloemen, kamerplanten en de leukste accessoires voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan plantenpotten, kaarsen, decoratieartikelen, kussens enzovoorts. Wilt u liever uw tuin eens een echte metamorfose tuincentrum de Carlton nabij Den Haaggeven? Dan vindt u bij ons tuincentrum nabij Den Haag alles wat u nodig heeft om uw tuin opnieuw in te richten en te decoreren. Van planten, gereedschappen en andere tuinbenodigdheden tot en met accessoires, potten en tuinmeubels.

Bezoek ons tuincentrum voor planten in uw huis: sfeervol én gezond

Wilt u uw huis eens lekker opfleuren? Ga dan eens op zoek naar een mooie kamerplant, want daarmee brengt u de tuin in huis. En behalve sfeervol is het ook nog eens heel gezond om planten om u heen te hebben. En het grote voordeel van planten is dat ze in alle prijsklassen verkrijgbaar zijn. Een plant kan dus altijd. Bij ons plantencentrum hebben we een zeer uitgebreid plantenassortiment. Zo vindt u bij ons onder meer:

  • Varens
  • Orchideeën
  • Monstera
  • Alocasia
  • Fatsia
  • Cactussen

Potterie voor binnen én buiten in ons tuincentrum nabij Den Haag

Zo’n mooie plant is natuurlijk niet compleet zonder een mooie pot. Ook daarvoor bent u bij ons groencentrum aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over mooie collecties binnen -en buitenpotten in alle soorten en maten. En uiteraard in diverse materialen zoals kunststof en aardewerk, maar ook glas. En natuurlijk vindt u bij ons ook de betere merken zoals Capi, Art Stone en Elho. Wilt u de buitenplanten liever in een mooie plantenbak plaatsen? Wij hebben een ruim assortiment plantenbakken in alle mogelijke formaten en materialen. Indien gewenst adviseren wij u graag over de keuze van uw potten en plantenbakken.

Accessoires, decoratie en tuinmeubilair in ons tuincentrum nabij Den Haag

Bij tuincentrum De Carlton nabij Den Haag vindt u ook een groot aanbod woonaccessoires. Denkt u hierbij aan kaarsen, plaids, kussens en nog veel meer. Topmerken zoals Riverdale en Bolsius zijn het hele jaar door bij ons verkrijgbaar. Wij verkopen ook allerlei leuke weerbestendige decoratieartikelen voor uw tuin. Hiermee kunt u uw tuin nóg mooier maken. En zoekt u nog een mooie loungeset om het geheel compleet te maken? Neem dan eens een kijkje in onze showroom. Hier vindt u tuinstoelen, loungebanken, diningsets, hockers, tafels en nog veel meer.

Laat u inspireren door onze mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden? Breng dan eens een bezoekje aan ons tuincentrum. U vindt ons aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. Wilt u meer informatie of persoonlijk contact? Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer 0174 – 412997. Mailen kan naar info@decarltontuincentrum.nl.