Sfeer & Cadeau

Bent u op zoek naar mooie sfeer en cadeau artikelen? Voor hippe, acutele woon- en tuinaccessoires in 's-Gravenzande kunt u zeker eens langskomen in tuincentrum de Carlton. Met gevoel voor stijl en bewust van de laatste woon- en tuintrends stellen wij ieder seizoen een mooi assortiment accessoires en sfeerartikelen voor u samen. Kom eens gezellig langs in ons tuincentrum om ons aanbod te bekijken. Mocht u vragen hebben over onze sfeer en cadeau artikelen, dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. 

Shop nu onze woonaccessoires!

Sfeer & Cadeau - De Carlton

Woon- en tuinaccessoires bij Tuincentrum De Carlton

Voor woonaccessoires bent u bij Tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande aan het juiste adres. Het is natuurlijk erg leuk om zowel uw huis als tuin op te leuken met mooie accessoires. Onder woon- en tuinaccessoires vallen heel veel artikelen. Weet u al naar wat voor accessoires u op zoek bent? Wij passen ons aanbod aan op het seizoen, maar hebben ook diverse woon- en tuinaccessoires jaarrond in de collectie. Er zal zeker iets voor u bijzitten. Zo kunt u bij ons in het tuincentrum in 's-Gravenzande altijd terecht voor:

  • Zijdebloemen 
  • Lantaarns
  • Kaarsen
  • Kussens 
  • Plaids  
  • Fotolijstjes 

Woon- en tuinaccessoires van o.a. Riverdale kopen in 's-Gravenzande

Bij Tuincentrum De Carlton vindt u in het assortiment van de woon- en tuinaccessoires diverse soorten bekende merken. Hieronder kunt u een greep zien van de merken uit ons assortiment: 

Shop Riverdale online!       Shop Riviera Maison online!

Woon- en tuinaccessoires kopen in 's-Gravenzande

Wanneer u woon- en tuinaccessoires nodig heeft moet u dus zeker bij De Carlton in 'S-Gravenzande wezen! Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag op weg met het vinden van de geschikte producten voor u. De producten zijn ook zeer geschikt om cadeau te doen. Komt u uit de buurt van Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam? Kom dan eens gezellig langs om ons aanbod te bekijken. Combineer uw bezoek aan De Carlton met een bezoek aan ons Green Cafe. Hier kunt u een lekker kopje koffie/thee of iets anders drinken en wat lekkers eten. De contactgegevens en openingstijden van De Carlton kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij De Carlton!