Kaarsen & Lantaarns

Mooie kaarsen en lantaarns kopen in 's-Gravenzande? Kom dan eens naar tuincentrum De Carlton.

Mooie kaarsen en lantaarns bij De Carlton in 's-Gravenzande

Het in- en exterieur komen steeds dichter tot elkaar. Meer kaarsen, lantaarns en plaids gaan naar buiten en meer planten en robuuste materialen komen naar binnen. Een trend die wij zelf heel leuk vinden en daarom ook zeker omarmen. Bij ons in het tuincentrum in s-Gravenzande kunt u daarom een gevarieerd aanbod kaarsen en lantaars verwachten voor binnen en buiten. Het kaarsen assortiment bestaat onder andere uit:

  • Stompkaarsen;
  • Geurkaarsen;
  • Graflichten;
  • Tafelkaarsen;
  • Waxinelichten.

Het aanbod is ingedeeld in verschillende kleurtrends en wordt aangepast naar het siezoen zodat u altijd de kaarsen en lantaarns vindt die passen bij uw tuin of interieur.

Riverdale, Bolsius en Spaas kopen in 's-Gravenzande

Wij hebben de merken Riverdale, Spaas en Bolsius standaard opgenomen in ons assortiment woon- en tuinaccessoires. Riverdale maakt al enkele jaren de mooiste woon- en tuinaccessoires in verschillende stylen. Niet voor niets is Riverdale een erg populair merk geworden. Naast kaarsen van Spaas en Bolsius hebben wij ook de Bolsius Aromatic Creations in ons assortiment opgenomen. Dit zijn verschillende geuren die u langzaam laat vrijkomen door er een kaars onder te branden. U kunt kiezen uit een heel arsenaal aan geuren, altijd een geur die bij u past.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer & Cadeau