Planten Den Haag

Wilt u planten kopen in Den Haag en zoekt u iets speciaals? Kom dan eens langs bij Tuincentrum De Carlton. Wij hebben een ruim assortiment planten voor zowel binnen als buiten. We stemmen Planten Tuincentrum De Carlton nabij Den Haagons aanbod af op de seizoenen en nemen ook regelmatig nieuwe planten op in ons assortiment. Omdat wij de kwaliteit van onze planten graag willen waarborgen werken wij onder meer samen met de topmerken Decorum en Air So Pure. Decorum is een organisatie waaraan diverse leveranciers verbonden zijn. Om het Decorum merk te mogen dragen moeten deze kwekers voldoen aan een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Als klant heeft u daardoor altijd de zekerheid dat u een goed product in huis haalt. Het merk Air So Pure richt zich uitsluitend op het aanbieden van planten die een positieve invloed hebben op de luchtkwaliteit. Voorwaarde hiervoor is dat de luchtzuiverende werking van de plant wetenschappelijk moet kunnen worden aangetoond. Een plant van Air So Pure is dus een aanwinst voor zowel uw interieur als uw gezondheid.

Soorten planten in ons tuincentrum nabij Den Haag

Het maakt eigenlijk niet uit welk type plant u zoekt, bij De Cartlon in de buurt van Den Haag verkopen we vrijwel alles wat u zich maar voor kunt stellen. Van vetplanten en kamerplanten tot tuinplanten en alles wat daar tussen zit. Daarnaast hebben wij een ruime sortering planten in diverse groeistadia zoals:

  • Grote kamerplanten
  • Vaste planten
  • Eénjarige planten
  • Zomerbloeiers
  • Bloembollen
  • Nog veel meer soorten planten; u vindt ze op de plantenafdeling van De Carlton dichtbij Den Haag!

Kom gerust een kijkje nemen in ons tuincentrum nabij Den Haag en geniet van alle mooie planten om u heen!

Alles voor verzorging en onderhoud van de planten in uw tuin in de omgeving van Den Haag

Als u planten heeft staan in uw tuin of woonkamer in Den Haag wilt u ze natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen. Hiermee voorkomt u dat ze ziek worden en verlengt u de levensduur. Bovendien blijven ze op die manier langer mooi om te zien. Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt voor de verzorging van uw planten. Van verschillende soorten potgrond tot en met diverse plantenvoedingsmiddelen. Ook kunt u bij ons terecht voor zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. Omdat het belangrijk is om zorgvuldig om te gaan met deze middelen adviseren wij u graag over het gebruik ervan.

Ons tuincentrum nabij Den Haag bezoeken om planten te kopen

Wilt u de planten in ons groencentrum komen in de buurt van Den Haag bekijken? U vindt ons aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. U kunt ons telefonisch te bereiken op nummer 0174 – 412997. Mailen kan naar info@decarltontuincentrum.nl. Maar kom vooral eens langs!