Kamerplanten Den Haag

Zoekt u kamerplanten nabij Den Haag? Neem dan eens een kijkje bij De Carlton. In ons tuincentrum vindt u namelijk een grote collectie kamerplanten voor ieder interieur. Omdat wij van afwisseling Kamerplanten nabij Den Haag Tuincentrum De Carltonhouden proberen wij ons plantenaanbod regelmatig uit te breiden met nieuwe exemplaren. Zo houden wij het assortiment verrassend voor u als klant. Daarnaast houden we natuurlijk rekening met de seizoenen. U kunt daarom altijd een plant kopen die past bij het jaargetijde.

Kamerplanten kopen bij De Carlton nabij Den Haag

Uw kamerplant moet natuurlijk zo lang mogelijk mee gaan. En met de juiste kwaliteit planten moet het ook mogelijk zijn om er jaren van te kunnen genieten. Daarom verkopen wij bij Tuincentrum De Carlton dichtbij Den Haag alleen kamerplanten van de allerbeste kwaliteit. Wij zijn er trots op twee absolute topmerken te kunnen voeren: Decorum en Air So Pure. Het merk Decorum is een organisatie waarbij verschillende planten -en bloemenkwekers zijn aangesloten. Om onder deze merknaam te mogen leveren moeten de kwekers aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Dit biedt u de zekerheid dat uw een kwaliteitsproduct in huis haalt. Een ander merk wat wij aanbieden is Air So Pure. De planten van Air So Pure hebben allemaal één gemeenschappelijk kenmerk: ze zuiveren de lucht. En de werking van deze planten is wetenschappelijk aangetoond. Een plant van Air So Pure is daarom niet alleen decoratief, maar ook een aanwinst voor uw gezondheid. Kom deze bijzondere woonplanten snel bekijken nabij Den Haag

Benodigdheden voor de verzorging van uw kamerplanten dichtbij Den Haag 

Om uw planten mooi en gezond te houden is het verstandig om ze goed te verzorgen. En hier komt meer bij kijken dan u denkt. Elke plant heeft namelijk weer andere behoeften. Of het nu gaat om bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten of binnen planten. In ons tuincentrum nabij Den Haag kunnen wij u een goed advies geven voor de verzorging elke gewenste plant; ook uw kamerplant. En u vindt bij ons alles wat u nodig hebt voor de verzorging van uw woonplanten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gereedschap
  • Potgrond
  • Plantenvoeding voor kamerplanten 
  • Biologische en traditionele bestrijdingsmiddelen

Ons plantencentrum in de buurt van Den Haag bezoeken

In ons plantencentrum nabij Den Haag bieden wij u volop keuze aan kamerplanten, denk aan cactussen, orchideeën, vetplantjes en meer! Wilt u onze binnen planten komen bekijken of wilt u vrijblijvend een deskundig advies? Wij staan u graag te woord in onze winkel aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. U kunt ons per telefoon bereiken op nummer 0174 – 412997. Een e-mail sturen kan naar info@decarltontuincentrum.nl.