Tuincentrum ’s-Gravenzande

Bij ons tuincentrum in ’s-Gravenzande vindt u een groot aanbod producten voor uw tuin zoals gereedschappen, materialen en planten. Daarnaast verkopen wij ook planten voor in huis. Want Planten kopen bij Tuincentrum De Carlton te ’s-Gravenzande! niets geeft zoveel kleur aan de woning als een mooie kamerplant. En wist u dat u bij ons ook woonaccessoires kunt kopen? Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, kussens en plantenpotten. En wij hebben collecties die binnen maar ook buiten prima tot zijn recht komen. Merken die u bij ons tuincentrum ’s-Gravenzande kunt verwachten zijn onder meer Riverdale, Bolsius, Capi, Art Stone en Elho.

Uw tuin in ’s-Gravenzande opnieuw inrichten? Bezoek ons plantencentrum!

Bent een beetje uitgekeken op uw tuin? Dan is het misschien tijd voor een verandering in positieve zin. Natuurlijk begint u niet onvoorbereid aan zo’n groot project. Het beste kunt u eerst wat inspiratie opdoen. Door een bezoekje te brengen aan ons tuincentrum in 's-Gravenzande bijvoorbeeld. Hier kunt u ideeën opdoen én vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin opnieuw aan te leggen. Van gereedschappen en materialen tot de planten zelf. En vergeet onze trendy accessoires niet. In ons plantencentrum vindt u namelijk een groot assortiment lantaarns, kaarsen en nog veel meer. Hiermee maakt u het plaatje helemaal compleet. En wij maken het u graag gemakkelijk door u uitgebreid te adviseren over onze producten. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keus.

Tuinmeubelen kopen bij ons tuincentrum in ’s-Gravenzande

Als u een mooie tuin heeft wilt u hier natuurlijk optimaal van kunnen genieten. Goed tuinmeubilair is dan echt een must have. In ons groencentrum vindt u een groot aanbod tuinmeubelen in alle soorten en maten en voor elk budget. Er zit daarom altijd iets tussen wat aansluit bij uw wensen. Bent u nieuwsgierig geworden? Breng dan eens een bezoekje aan de showroom van ons tuincentrum in 's-Gravenzande en kom even proefzitten! Hier vindt u onder meer:

  • Tuinstoelen
  • Loungebanken
  • Diningsets
  • Hockers
  • Tuintafels
  • Nog veel meer soorten tuinmeubelen; kom langs bij de showroom van ons tuincentrum in 's-Gravenzande!

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de beste tuinmeubelen voor uw tuin.

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in ’s-Gravenzande

Wilt u onze producten met eigen ogen bewonderen? Dan zien wij u graag terug in ons tuincentrum aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie? U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0174 – 412997. Mailen kan naar info@decarltontuincentrum.nl.