Tuincentrum ’s-Gravenzande

Bij ons tuincentrum in ’s-Gravenzande vindt u een groot aanbod producten voor uw tuin zoals gereedschappen, materialen en planten. Daarnaast verkopen wij ook planten voor in huis. Want Planten kopen bij Tuincentrum De Carlton te ’s-Gravenzande! niets geeft zoveel kleur aan de woning als een mooie kamerplant. En wist u dat u bij ons ook woonaccessoires kunt kopen? Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, kussens en plantenpotten. En wij hebben collecties die binnen maar ook buiten prima tot zijn recht komen. Merken die u bij ons tuincentrum ’s-Gravenzande kunt verwachten zijn onder meer Riverdale, Bolsius, Capi, Art Stone en Elho.

Breed assortiment bij ons plantencentrum in 's Gravenzande

Bent een beetje uitgekeken op uw tuin? Dan is het misschien tijd voor een verandering in positieve zin. Natuurlijk begint u niet onvoorbereid aan zo’n groot project. Het beste kunt u eerst wat inspiratie opdoen. Door een bezoekje te brengen aan ons tuincentrum in 's-Gravenzande bijvoorbeeld. Hier kunt u ideeën opdoen én vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin opnieuw aan te leggen. Van gereedschappen en materialen tot de planten zelf. En vergeet onze trendy accessoires niet. In ons plantencentrum vindt u namelijk een groot assortiment lantaarns, kaarsen en nog veel meer. Hiermee maakt u het plaatje helemaal compleet. En wij maken het u graag gemakkelijk door u uitgebreid te adviseren over onze producten. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keus.

Tuinmeubelen kopen bij ons tuincentrum in ’s-Gravenzande

Als u een mooie tuin heeft wilt u hier natuurlijk optimaal van kunnen genieten. Goed tuinmeubilair is dan echt een must have. In ons groencentrum vindt u een groot aanbod tuinmeubelen in alle soorten en maten en voor elk budget. Er zit daarom altijd iets tussen wat aansluit bij uw wensen. Bent u nieuwsgierig geworden? Breng dan eens een bezoekje aan de showroom van ons groencentrum in 's-Gravenzande en kom even proefzitten! Hier vindt u onder meer:

  • Tuinstoelen
  • Loungebanken
  • Diningsets
  • Hockers
  • Tuintafels
  • Nog veel meer soorten tuinmeubelen; kom langs bij de showroom van ons tuincentrum in 's-Gravenzande!

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de beste tuinmeubelen voor uw tuin.

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in ’s-Gravenzande

Wilt u onze producten met eigen ogen bewonderen? Dan zien wij u graag terug in ons tuincentrum aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie? U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0174 – 412997. Of mail naar info@decarltontuincentrum.nl.