De mooiste kamerplanten in 's-Gravenzande

Kom voor mooie en verse kamerplanten in 's-Gravenzande eens naar Tuincentrum De Carlton! Kamerplanten geven uw huis een sfeervolle uitstraling, zorgen voor rust en zuiveren tevens de lucht, genooeg goede redenen dus om een paar mooie planten voor binnen te kopen. Wat uw smaak ook is, er zal zeker een kamerplant voor u tussen zitten. Zo hebben we onder andere bloeiende kamerplanten, maar ook groene kamerplanten. Heeft u nog geen pot? Dat is geen probleem. Bij De Carlton hebben wij ook een breed aanbod aan bloempotten en plantenbakken. 

Bekijk onze top 10 kamerplanten              Kamerplanten online shoppen!

Kamerplanten bij De Carlton in 's Gravenzande

Bij ons tuincentrum in 's-Gravenzande vindt u een ruim assortiment kamerplanten. Door regelmatig nieuwe kamerplanten in ons assortiment op te nemen kunnen wij onze klanten ieder seizoen weer verrassen met een fris en mooi aanbod verse kamerplanten. Mocht u zich afvragen welke kamerplant het meest geschikt is voor u, dan helpen onze medewerkers u maar al te graag. Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met de meest geschikte standplaats van de kamerplant, als u die de plant niet kunt bieden zult u er niet lang plezier van hebbe. Dat zou zonde zijn. Hieronder vindt u enkele binnenplanten die wij in ons plantenassortiment voeren, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer!

  • Cactussen;
  • Varens & Sansevieria's;
  • Orchideeën;
  • Fatsia (Vingerplant);
  • Monstera (Gatenplant) & Alocasia (Olifantsoor).

Kamerplanten | De Carlton

Kamerplanten van Decorum en Air So Pure

  • Decorum: Decorum is een organisatie waarin zo'n zeventig speciaal geselecteerde en gepassioneerde bloemen- en plantenkwekers samenwerken. Decorum Plants & Flowers is al ruim 15 jaar een begrip in de Europese bloemen en planten vakhandel. De Decorum kwekers selecteren alleen de beste kwaliteit van hun producten om onder het Decorum merk te verkopen.
  • Air So Pure: Het is bekend dat planten, struiken en bomen, door middel van fotosynthese CO₂ gassen omzetten in zuurstof met hun blad. Dat is natuurlijk al een heldendaad op zich, want wij als mensen kunnen dus overleven door de aanwezigheid van al het groen om ons heen. Er zijn een aantal planten die nóg een extra superkracht bezitten. Dat is namelijk de kracht van het zuiveren van de lucht! Naast het uitstoten van zuurstof, verwijderen deze planten bepaalde chemische stoffen zoals benzeen, formaldehyde (onaangename geur) en trichloorethyleen uit de lucht. De lucht wordt dus letterlijk opgefrist! Deze planten maken onderdeel uit van het merk Air So Pure: wetenschappelijk bewezen luchtzuiverende planten van uitstekende kwaliteit. In ons tuincentrum vindt u een speciale tafel met planten uit de Air So Pure collectie.

     

De juiste verzorging voor uw kamerplant

Bent u de trotse eigenaar van een prachtig nieuwe plant? Dan heeft ongetwijfeld nog iets nodig om er zeker van te zijn er lang van te kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan een goede bloempot of handzame gieter, potgrond, plantenvoeding of hydrokorrels.
 

En ook uw oude kamerplanten kunnen eens in de zoveel tijd best een boost gebruiken. Goede grondproducten en de juiste pot maken een wereld van verschil voor de bloei en groei van uw kamerplanten. Kom langs in ons tuincentrum.
 

Weet wel: elke kamerplant is anders en vraagt andere verzorging. In ons tuincentrum staan onze groenexperts voor u klaar met advies over de juiste verzorging van uw kamerplant.

Shop kamerplantenvoeding in onze webshop!

 

Kamerplanten kopen in 's-Gravenzande

Wanneer u kamerplanten nodig heeft moet u zeker eens langs gaan bij De Carlton in 'S-Gravenzande! Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag op weg met het vinden van de geschikte kamerplanten voor u. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog woonaccessoires om uw huis op te fleuren. Komt u uit de buurt van Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam? Kom dan eens gezellig langs om ons aanbod te bekijken. Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij De Carlton! 

Neem contact op