Bloemenwinkel De Carlton

Zoekt u bloemen en boeketten in de omgeving van Den Haag? Dan is een bezoek aan De Carlton een must. In ons tuincentrum treft u een prachtige collectie bloemen en boeketten aan, geschikt voor elke gelegenheid. Wij streven ernaar ons assortiment regelmatig te vernieuwen met verse en bijzondere bloemsoorten. Op deze manier blijft ons aanbod altijd boeiend en verrassend voor u als klant. Tevens spelen we in op de verschillende seizoenen, zodat u bij ons terecht kunt voor bloemen die perfect aansluiten bij het huidige jaargetijde.

BLOEMEN EN BOEKETTEN KOPEN BIJ DE CARLTON IN DE BUURT VAN DEN HAAG

Een bloem of boeket koopt u niet alleen voor het moment, maar ook om zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Daarom verkopen wij bij Tuincentrum De Carlton, gelegen nabij Den Haag, uitsluitend bloemen en boeketten van de hoogste kwaliteit. Kom en ontdek onze schitterende collectie bloemen en boeketten nabij Den Haag.

BENODIGDHEDEN VOOR DE VERZORGING VAN UW BLOEMEN EN BOEKETTEN NABIJ DEN HAAG

Om uw bloemen en boeketten zo lang mogelijk mooi te houden, is de juiste verzorging essentieel. Dit vraagt om meer dan alleen water geven; elke bloemsoort heeft namelijk specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar verzorgingstips voor rozen, tulpen of exotische bloemen, in ons tuincentrum nabij Den Haag kunnen wij u voorzien van deskundig advies. U vindt bij ons alle benodigdheden voor het verzorgen van uw bloemen en boeketten, waaronder:

  • Snijbloemenvoeding
  • Scherpe snoeischaren
  • Speciale vazen voor diverse boeketsoorten
  • Tips voor het schikken van boeketten

ONS TUINCENTRUM IN DE REGIO VAN DEN HAAG BEZOEKEN

In ons tuincentrum in de omgeving van Den Haag bieden wij u een ruime keuze aan bloemen en boeketten, van klassieke rozen tot exotische orchideeën en meer! Bent u benieuwd naar onze collectie of wenst u vrijblijvend deskundig advies? Wij verwelkomen u graag in onze winkel aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0174 – 412997. Een e-mail sturen kan ook, naar info@decarltontuincentrum.nl.