Gewasbescherming

Op zoek naar bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte, schimmels, ziektes of groene aanslag? Bezoek Tuincentrum De Carlton in 's Gravenzande. Wij verkopen ook veel biologische bestrijdingsmiddelen zodat u preventief of direct die ongewenste schimmels, ongedierte of groene aanslag kunt aanpakken. U kunt ook bij ons terecht voor bestrijdingsmiddelen tegen mollen, muizen en groter ongedierte. 

Welke plagen of schimmels kunt u tegenkomen in uw tuin?

  • Ongedierte in de tuin kan variëren van kleine insecten tot knaagdieren. Enkele veelvoorkomende soorten zijn mieren, bladluizen, slakken, rupsen, mollen en muizen. Slakken zijn berucht om hun vraatzucht en kunnen een hele plant in één nacht opeten. 
     
  • Meeldauw, roest en Phytophthora zijn enkele van de meest voorkomende schimmelziekten in de tuin. Deze schimmels kunnen zich verspreiden via wind, water en insecten en kunnen planten aantasten en uiteindelijk doden.
     
  • Plagen in de tuin kunnen ook worden veroorzaakt door dieren, zoals konijnen en vogels. Deze dieren kunnen zich te goed doen aan planten en bloemen in de tuin en op die manier ongewenste schade aanrichten.
     

Tuincentrum de Carlton in 's Gravenzande biedt hier een verantwoorde oplossing voor! Gebruik onze biologische bestrijdingsmiddelen. Hiermee tast u het groen niet aan. U verwijdert er alleen het ongedierte mee. Ook als er tussen de bloemen onkruid en mos begint te groeien, helpen wij u graag dit op een gezonde en snelle manier te verwijderen. 

Op zoek naar hoogwaardige potgrond van bekende merken als Pokon? U shopt het in onze webshop! Klik-en-klaar. In onze webshop vindt u een deel van ons assortiment. Liever uit ons volledige assortiment kiezen? Kom dan langs bij Tuincentrum de Carlton!

Ga naar Webshop

Ontdek ons assortiment aan biologische bestrijdingsmiddelen

Wat u niet wilt in uw tuin, is dat luizen, slakken of graslarven aan uw moestuin, bloemen of planten beginnen te knagen. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Gebruik onze biologische bestrijdingsmiddelen. Hiermee tast u het groen niet aan. U verwijdert er alleen het ongedierte mee. Ook als er tussen de bloemen onkruid en mos begint te groeien, helpen wij u graag dit op een gezonde en snelle manier te verwijderen. Kortom, of u nou naar een bestrijdingsmiddel zoekt tegen schimmels, ongedierte, groene aanslag, onkruid of mos, u vindt het bij ons. Ook voor de toepassing van bestrijdingsmiddelen verkopen wij de benodigheden zoals drukspuiten.

Er zijn ook nuttige diertjes in de tuin

Een tuin is een prachtige plek om van de natuur te genieten en om planten en bloemen te laten groeien. Helaas is het ook een ideale omgeving voor verschillende soorten ongedierte, schimmels en plagen. Het is belangrijk om deze problemen in uw tuin in de gaten te houden en snel actie te ondernemen om de schade te beperken. 

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het hebben van enkele insecten en dieren in de tuin juist goed kan zijn voor de biodiversiteit. Bijvoorbeeld bijen en vlinders zijn belangrijke bestuivers en vogels kunnen helpen bij het bestrijden van plagen. Houd daarom een goede balans tussen de verschillende soorten in je tuin en gebruik bestrijdingsmiddelen alleen wanneer dat echt nodig is.

Bekijk Tuinplanten

Koop bestrijdingsmiddelen bij Tuincentrum de Carlton

Op zoek naar biologische bestrijdingsmiddelen die lelijke groene aanslag, schimmels of dat ongewenste ongedierte, onkruid en mos aanpakken? Breng een bezoekje aan ons tuincentrum. Wij helpen je graag op een gezonde, biologische en efficiënte manier van dit alles af. Wij verkopen producten van de beste merken, waaronder DCM, Pokon en meer. Vraag onze specialisten desgewenst naar advies over het preventief bestrijden van ongedierte en schimmels. Bezoek ons tuincentrum of neem contact met ons op!