Gewasbescherming

Bestrijdingsmiddelen zijn er in overvloed, maar voordat u overgaat tot het bestrijden van luizen, rupsen en ander ongedierte kunt u zich afvragen of de plant wel op een goede plaats staat. Een plant die al niet lekker groeit, staat vaak op een verkeerde plek. De grond kan bijvoorbeeld te nat of te droog zijn of de standplaats is voor deze plant wellicht te zonnig of te donker. Mocht u desondanks de beestjes te lijf willen gaan, laat u zich dan goed voorlichten en lees goed de gebruiksaanwijzing. 

U kunt ook bij ons terecht voor bestrijdingsmiddelen tegen mollen, muizen en groter ongedierte. 

Als u een compleet nieuwe tuin wilt aanleggen

Wilt u schimmels en ongedierte op uw planten preventief bestrijden? Kies dan voor een goede bemesting. Hierdoor creëert u gezonde, sterke planten. Dit kan al een hoop gedoe schelen. Maar zelfs dit is helaas geen garantie voor een ongedierte- of schimmelvrije plant. Hetzelfde geldt hetzelfde voor bestrating. Ook al is deze aangelegd op zeil, op een zonnige plek, kan er nog steeds groene aanslag, onkruid en mos op ontstaan. Wees gerust, ook daarvoor hebben wij de juiste, biologische bestrijdingsmiddelen. Hiermee verwijdert u eenvoudig de lelijke aanslag, het mos en het onkruid. Bovendien voorkomt u er terugkerende ongewenste groei mee.

Ontdek ons assortiment aan bestrijdingsmiddelen

Wat u niet wilt in uw tuin, is dat luizen, slakken of graslarven aan uw moestuin, bloemen of planten beginnen te knagen. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Gebruik bijvoorbeeld onze biologische bestrijdingsmiddelen. Hiermee tast u het groen niet aan. U verwijdert er alleen het ongedierte mee. Ook als er tussen de bloemen onkruid en mos begint te groeien, helpen wij u graag dit op een gezonde en snelle manier te verwijderen. Wij verkopen producten van de beste merken, waaronder Ecostyle, DCM en Pokon.

Over het merk Pokon

Vrijwel iedereen kent Pokon. Dat is niet zo vreemd, want Pokon bestaat al sinds 1929. Het groene flesje met de gele dop is al jaren onderdeel van vrijwel ieder huishouden. De naam Pokon heeft een rechtstreeks verband met deze formule, want het staat voor de scheikundige samenstelling P2O5 - K2O – N2. Ook wel fosfor (P), Kalium (K) en Stikstof (N) genoemd. In de loop der jaren is Pokon flink uitgebreid en bestaat de productlijn nu ondermeer uit graszaad, potgrond en meststoffen. Inmiddels is het merk Pokon ook bekend ver buiten Nederland, maar de verschillende producten van Pokon zijn gewoon te koop in onze winkel in 's-Gravenzande.