Riverdale Den Haag

Is Riverdale uw smaak en woont u nabij Den Haag? Kom dan eens kijken in ons tuincentrum De Carlton. Wij hebben een uitgebreide collectie woonaccessoires -en textiel, vooral in landelijke Woonaccessoires van: Riverdale, Brynxz en meer kom naar De Carlton nabij Den Haagstijl. Eén van de merken die wij voeren is Riverdale. Het gehele jaar door vindt u de mooiste producten van dit merk in ons winkelaanbod. En omdat onze collectie altijd up-to-date is zult u regelmatig nieuwe producten van dit merk voorbij zien komen. Van lantaarns en kaarsen tot en met plaids, kussens en meubilair. Wij hebben alles om uw landelijke inrichting net dat beetje extra te geven.

Naast Riverdale bieden wij u nabij Den Haag ook...

Heeft het interieur van uw huis nabij Den Haag een landelijke stijl, maar wilt u liever geen Riverdale woonaccessoires? Dat is geen probleem. Wij voeren namelijk nog vele andere merken die prima bij hetzelfde thema aansluiten. Hieronder vindt u een overzicht van onze merken nabij Den Haag:

  • Bolsius
  • Capi
  • Art Stone
  • Elho
  • Unique Living
  • PTMD Collection
  • Zusss
  • De collecties combineren erg leuk met elkaar. Bolsius kaarsen zijn er bijvoorbeeld in allerlei vormen en kleuren. U vindt vast een kaars die leuk samen gaat met uw accessoires van Riverdale! 

Voordelige Riverdale aanbiedingen in de buurt van Den Haag

Als u van Riverdale houdt dan is de Monthly musthave niets nieuws voor u! Iedere maand wéér een andere leuke aanbieding onder de naam: Riverdale monthly musthave! Let op, de Monthly Must Have is een maandelijkse Riverdale Limited Edition aanbieding. Kom op tijd langs in ons tuincentrum nabij Den Haag, want de maand is zo voorbij! Deze aanbieding is iedere maand een ander product, denk aan glaswerk, theelichtjes, kussens, fotolijstjes en meer. De accessoirs van Riverdale zijn ook heel leuk om cadeau te doen. Kom langs in onze cadeauwinkel voor meer inspiratie!

Onze Riverdale collectie bekijken dichtbij Den Haag

Bent u geïnteresseerd in onze producten uit de collectie van Riverdale of wilt u kennis maken met de interieurartikelen van één van onze andere merken? Kom dan snel eens langs in ons tuincentrum nabij Den Haag. U vindt on aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. Wilt u persoonlijk met ons in contact komen? Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord wanneer u belt naar het nummer 0174 – 412997. Mailen kan naar info@decarltontuincentrum.nl.