Tuin- & Cadeaubonnen

Een tuinbon of cadeaubon is het ideale cadeau voor iemand die alles al heeft of voor iemand die je nog niet zo goed kent. Het kan soms lastig zijn om een persoonlijk of een passend cadeau te vinden. Gelukkig zijn er altijd cadeaubonnen die uitkomst bieden! Is iemand druk bezig met een verbouwing in het huis of in de tuin? Dan is een cadeaubon van De Carlton een leuke optie om het na afloop gezellig en sfeervol te maken met fris groen of sfeerartikelen. Ook voor mensen met groene vingers is het natuurlijk het perfecte cadeau. Met de cadeaubon van De Carlton geeft u niet alleen een plant of een pot cadeau, u geeft een beleving in ons tuincentrum cadeau. Ons sfeervolle tuincentrum is meer dan alleen een plek waar u planten koopt. Naast ons verse assortiment aan kamerplanten en tuinplanten, beschikken wij bij De Carlton over een ruime keuze aan sfeer en cadeau-artikelen. Ook kunt u voor uw huisdier terecht bij De Carlton. Kortom, met een cadeaubon van tuincentrum De Carlton kunt u alle kanten op!

Cadeaubon bij tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande

Bij ons in het tuincentrum kunt u cadeaubonnen krijgen voor ieder gewenst bedrag en uiteraard mooi verpakt! Vindt u een cadeaubon alleen niet genoeg om als geschenk te geven? Kies een leuke en frisse plant uit en schrijf een persoonlijke kaart erbij. Op deze manier maakt u het cadeau persoonlijk en geeft u meer dan alleen een cadeaubon. Ook is het leuk om een mooi windlicht op te maken met kaarsen en eventueel andere decoratie, waar u dan de cadeaubon bij stopt. Een sfeervolle verrassing, waarbij de ontvanger zelf ook nog iets kan uitzoeken! Houdt degene voor wie het geschenk is van bloemen? Zoek een mooi bosje bloemen uit en steek de cadeaubon erin. Dat is nog eens een fleurige verrassing! Heeft de ontvanger een huisdier? Dan is de cadeaubon leuk om te combineren met een stoere halsband voor de hond, of een heerlijke mand voor de kat. Is de cadeaubon bedoelt voor iemand met groene vingers? Dan is het erg origineel om een leuk olijfboompje in pot te geven en de cadeaubon erbij te doen. Opties genoeg bij ons in het tuincentrum! 

Nationale tuinbon bij tuincentrum De Carlton

Geef De Nationale Tuinbon cadeau: hét cadeau dat altijd uitkomt! Shop de laatste trends en raak geïnspireerd door originele groen en sfeerideeën. Laat u verrassen door de mooiste bloemen, planten en interieur accessoires. Bewonder de verschillende stijlen en ontspan onder het genot van een hapje en drankje in het Green cafe! Met de Tuinbon geeft u niet alleen een cadeaukaart, maar ook een fijne winkelbeleving cadeau. U geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven, wie wilt dat nou niet?

De Nationale Tuinbon is verkrijgbaar met een bedrag naar keuze van € 10,- tot € 150,- en hoeft niet in één keer besteed te worden. U kunt dus tijdens meerdere bezoeken uw Nationale Tuinbon budget besteden. Elke uitgave wordt van het tegoed (van €10 tot €150) afgetrokken.

Meer weten?

Verras familie en vrienden met het cadeau dat altijd uitkomt. Een veelzijdig cadeau voor gegarandeerd plezier! Gebruik de Nationale Tuinbon nu bij tuincentrum De Carlton en geniet van het groenste cadeaukaart van Nederland! Kom bij ons langs in 's Gravenzande en geef een cadeaukaart als geschenk.