Tuin- & Cadeaubonnen

Een tuinbon of cadeaubon is het ideale cadeau voor iemand die alles al heeft of voor iemand die je nog niet zo goed kent. Het kan soms lastig zijn om een persoonlijk of een passend cadeau te vinden. Gelukkig zijn er altijd cadeaubonnen die uitkomst bieden! Is iemand druk bezig met een verbouwing in het huis of in de tuin? Dan is een cadeaubon van de bouwmarkt wellicht een goede optie. Houdt iemand van lezen, dan is een boekenboek wellicht een goede match. Houdt hij of zij van tuinieren dan is een cadeaubon van De Carlton een goede optie! Met de cadeaubon van De Carlton geeft u niet alleen een plant of een pot cadeau, u geeft een beleving in ons tuincentrum cadeau. Ons sfeervolle tuincentrum is meer dan alleen een plek waar u planten koopt. Naast ons verse assortiment aan kamerplanten en tuinplanten, beschikken wij bij De Carlton over een ruime keuze aan sfeer en cadeau-artikelen. Ook kunt u voor uw huisdier terecht bij De Carlton. Kortom, met een cadeaubon van tuincentrum De Carlton geeft u een beleving cadeau!

Cadeaubon bij tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande

Bij ons in het tuincentrum kunt u cadeaubonnen krijgen voor ieder gewenst bedrag en uiteraard mooi verpakt! Vindt u een cadeaubon alleen niet genoeg om als geschenk te geven? Kies een leuke cactus of vetplant uit en schrijf een persoonlijke kaart. Op deze manier maakt u het cadeau persoonlijk en geeft u meer dan alleen een cadeaubon. Houdt degene voor wie het geschenk is van bloemen? Zoek een mooi bosje bloemen uit en u heeft altijd een leuk ceadeu om te geven. Naast onze eigen cadeaubon accepteren wij ook de Nationale Tuinbon.

Nationale tuinbon bij tuincentrum De Carlton

De Nationale Tuinbon is het cadeau dat altijd uitkomt! Met deze cadeaukaart shopt u zorgeloos bij veel tuincentra in Nederland. U ontdekt vele mooie bloemen en planten, inspirerende tuinaccessoires, diervoeders en grondproducten. Ook kunt u met de Nationale Tuinbon genieten van een heerlijke kop koffie of thee in het Tuincafé. De Nationale Tuinbon is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag tussen de €10,- en €150,-. Gebruik de Nationale Tuinbon nu bij tuincentrum De Carlton en geniet van het groenste cadeaukaart van Nederland! Koop uw cadeaubon aan de kassa bij De Carlton. Kom bij ons langs in 's Gravenzande en geef een cadeaukaart als geschenk.