Zusss verkooppunt

Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande (Westland) is nu ook een Zusss verkooppunt. Bent u op zoek naar hippe woonaccessoires voor uw woonkamer in de buurt van Den Haag? Kom dan binnenkort eens bij ons langs. Naast Zusss verkopen we nog vele andere topmerken woonaccessoires.

Uw Zusss verkooppunt in de buurt van Den Haag Uw Zusss verkooppunt in de buurt van Den Haag

De Carlton is hét Zusss verkooppunt in de omgeving van Den Haag. Zusss is een lifestyle en fashionmerk dat is opgericht door twee zussen. Tien jaar na de oprichting zijn er meer dan 450 verkooppunten in Nederland… en nu dus ook in Tuincentrum De Carlton. Ook in België hebben ze dit leuke merk inmiddels ontdekt. Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Er is een kledinglijn, maar ook een hele leuke collectie Wonen & Lifestyle. Wij verkopen bijvoorbeeld:

  • Kussens
  • Plaids
  • Klokken
  • Kaarsen
  • Spiegels
  • Bordjes met inspirerende spreuken
  • Nog veel meer; bekijk onze Zusss collectie op onze woonafdeling

De natuurlijke kleuren en fijne materialen waar Zusss mee werkt, zijn gemakkelijk te combineren met iedere woonstijl. De pakkende teksten op bordjes en kussens zijn erg herkenbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bordje met de tekst ‘Hé leukerd!’ voor in uw slaapkamer? Het merk gaat mee met de laatste trends, maar blijft wel altijd bij zichzelf.

Woonaccessoires van Zusss, Riverdale en PTDM

Bij Tuincentrum De Carlton koopt u hippe woonaccessoires volgens de laatste trends. We zijn niet alleen een verkooppunt van Zusss, maar ook van Riverdale en PTDM. Riverdale werkt veel met zachte kleuren en de woonaccessoires hebben een robuuste uitstraling. Deze accessoires combineren erg leuk met de accessoires van Zusss. De collectie van PTDM bestaat uit een ruim aanbod bloempotten en vazen van een goede kwaliteit.

Zusss woonaccessoires kopen bij ons verkooppunt nabij Den Haag?

Bent u benieuwd naar de leuke woonaccessoires van Zusss die wij verkopen in ons tuincentrum in de buurt van Den Haag? Kom dan snel eens bij ons langs. Op de woonafdeling vindt u altijd wel iets wat goed in uw interieur past. Vergeet niet dat woonaccessoires dé sieraden van uw woonkamer zijn. Tuincentrum De Carlton is zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag. Combineer uw bezoekje met een heerlijke lunch in ons tuincafé!