Kussens & Plaids

Voor mooie kussens en warme plaids kunt u zeker terecht bij Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande nabij Vlaardingen, Den Haag, Monster en Rotterdam terecht. Wij hebben een ruim aanbod tuinkussens voor uw tuinbank en tuinstoelen, maar ook gezellige kussens voor thuis op de bank om heerlijk in weg te zakken. Wij hebben gekozen voor woontextiel, zoals sierkussens en plaids van Unique Living en PTMD Collection. Met deze merken kunnen wij u een mooi aanbod sierkussens en andere textiele woonaccessoires aanbieden in verschillende stijlen. Een lekker warm plaid kan zowel binnen als buiten natuurlijk niet ontbreken! Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinkussens bij De Carlton in 's-Gravenzande

Uiteraard vindt u bij Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande hebben we mooie tuinkussens voor uw tuinmeubelen. Bij het kiezen van goede tuinkussens kunt u letten op de dikte van de kussens, en u moet natuurlijk een kleur kiezen die past bij uw tuin en tuinmeubelen aansluit. Wij hebben verschillende kleuren op voorraad. Sommige tuinkussens kunt u buiten laten liggen tijdens een lichte regenbui, andere niet. Ook dit kan een afweging zijn bij het kiezen van de juiste tuinkussens. Laat u gerust adviseren door onze medewerkers

Sierkussens bij De Carlton in 's-Gravenzande

Een bank vol met mooie sierkussens, kaarsen aan, een goede film op of een lekker muziekje aan.. Dat is een fijn beeld, of niet? Interieur is steeds meer verweven met de tuinbranche, de grens tussen binnen en buiten vervaagt en dat merkt u ook bij ons in het tuincentrum. Het assortiment aan sfeerartikelen zoals sierkussens en plaids wordt steeds groter bij De Carlton.

Kussens schikken

Kussens zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Hierbij geeft Tuincentrum De Carlton u een aantal tips, over hoe u het best uw kussens kunt schikken. Want waar moet u precies op letten bij het schikken van kussens?:

  • Wanneer u niet veel kussens op de bank wilt hebben, maar u het wel graag ‘vol’ wil doen ogen, kunt u het best variëren in verschillende vormen kussens. Op deze manier krijgt u ook een speels effect en kunt u lekker zitten.
  • Grafische patronen en prints zijn ook altijd erg populair. Wanneer je ze allemaal bij elkaar zet wordt het vrij druk, maar wanneer u ze combineert met ‘effen’ kussens, krijgt u een zeer mooi effect.
  • Als u graag voor een rustig kleurenpalet gaat, is het een goed idee om uw kussens in een soort toonsoort te houden. Dit kan zowel met rustige kleuren zoals pastel, als met wat hardere kleuren zoals rood.
  • Het is ook leuk om te spelen met verschillende soorten materialen kussens, ga bijvoorbeeld voor een mooie glanzende kussen, een feestelijke kussen met pailletten, of een super zachte harige kussen. Combineer oneindig!

Kussens en plaids kopen in ’s-Gravenzande

bij Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande nabij Vlaardingen, Den Haag, Monster en Rotterdam vindt u de mooiste kussens en plaids. Kom gezellig langs in ons tuincentrum om ons aanbod te bekijken! Bekijk ook al onze andere producten voor binnen én buiten. Onze openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum!