Riverdale Naaldwijk

Is Riverdale uw smaak en woont u nabij Naaldwijk? Kom dan eens kijken in ons tuincentrum De Carlton. Wij hebben een uitgebreide collectie woonaccessoires -en textiel, vooral in landelijke Woonaccessoires van: Riverdale, Brynxz en meer kom naar De Carlton nabij Naaldwijkstijl. Eén van de merken die wij voeren is Riverdale. Het gehele jaar door vindt u de mooiste producten van dit merk in ons winkelaanbod. En omdat onze collectie altijd up-to-date is zult u regelmatig nieuwe producten van dit merk voorbij zien komen. Van lantaarns en kaarsen tot en met plaids, kussens en meubilair. Wij hebben alles om uw landelijke inrichting net dat beetje extra te geven.

Naast Riverdale bieden wij u nabij Naaldwijk ook...

Heeft het interieur van uw huis nabij Naaldwijk een landelijke stijl, maar wilt u liever geen Riverdale woonaccessoires? Dat is geen probleem. Wij voeren namelijk nog vele andere merken die prima bij hetzelfde thema aansluiten. Hieronder vindt u een overzicht van onze merken nabij Naaldwijk:

  • Bolsius
  • Capi
  • Art Stone
  • Elho
  • Unique Living
  • PTMD Collection

Voordelige Riverdale aanbiedingen in de buurt van Naaldwijk

Als u van Riverdale houdt dan is de Monthly musthave niets nieuws voor u! Iedere maand wéér een andere leuke aanbieding onder de naam: Riverdale monthly musthave! Let op, de Monthly Must Have is een maandelijkse Riverdale Limited Edition aanbieding. Kom op tijd langs in ons tuincentrum nabij Naaldwijk, want de maand is zo voorbij! Deze aanbieding is iedere maand een ander product, denk aan glaswerk, theelichtjes, kussens, fotolijstjes en meer.

Bolsius

Het merk Bolsius staat bekend om zijn herkenbare robuuste kaarsen. Dankzij het gebruik van bijzondere vervaardigingsmethoden zien bepaalde typen kaarsen eruit alsof ze de tand des tijds hebben doorstaan. Ideaal voor een romantisch interieur met landelijke vintagelook.

Capi, Art Stone en Elho

In ons plantencentrum vindt u een grote collectie potterie. Een plant heeft namelijk veel meer uitstraling wanneer deze in een passende pot staan. De merken Capi, Art Stone en Elho onderscheiden zich op het gebied van kwaliteit. Een pot van één van deze merken is altijd een succes.

Unique Living en PTMD Collection

Zoekt u woontextiel voor zowel binnen als buiten? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod kussens en plaids van de merken Unique Living en PTMD Collection. De producten van deze merken blijven lang mooi, zijn comfortabel en zeer gebruiksvriendelijk. U koopt bij ons ook diverse planten om in uw nieuwe PTMD potten te zetten.

Onze Riverdale collectie bekijken in Naaldwijk

Bent u geïnteresseerd in onze producten uit de collectie van Riverdale of wilt u kennis maken met de interieurartikelen van één van onze andere merken? Kom dan snel eens langs in ons tuincentrum nabij Naaldwijk. U vindt on aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. Wilt u persoonlijk met ons in contact komen? Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord wanneer u belt naar het nummer 0174 – 412997. Mailen kan naar info@decarltontuincentrum.nl.