Kerst bij de Carlton

Kerst is een heerlijke en gezellige periode. Tijdens de feestdagen in december wilt u toch ook dat uw huis en tuin er extra gezellig bij staan? Denk maar aan mooie kerstlichtjes, kerstbomen, kerstdorpjes en kerstaccessoires. Bij Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande nabij Vlaardingen, Den Haag, Monster en Rotterdam, vindt u alles om uw huis én tuin helemaal in de kerstsferen te brengen. Kom gezellig bij ons langs in bijvoorbeeld de kerstvakantie, om in het tuincentrum ons prachtige aanbod aan kerstartikelen te bekijken. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over onze kerstartikelen.

Neem contact op

 

Kerstassortiment De Carlton

In december is Tuincentrum De Carlton omgetoverd tot een sfeervol kerstwarenhuis. U kunt in deze ambiance genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. In ons tuincentrum vindt u een ruim kerstassortiment, met onder andere de volgende producten:

En nog veel meer! Kom langs bij ons tuincentrum in het Westland om alvast de kerstsfeer te proeven! Kerstboomversiering is toch wel de meest populaire versiering. Maar naast kerstboomversiering, mag natuurlijk ook de rest van het huis versierd worden. Denkt u maar eens aan een kerststal onder de kerstboom, of een gezellig kerstdorp of kerstman in de vensterbank. Een krans aan de deur zorgt tijdens de decembermaand voor een warm welkom. Een kerststukje op tafel, kerstkussens op de bank, wat decoratiesneeuw hier en daar, beelden en figuren, zoals een engel, rendier of ster, maken het kerstfeest compleet. De mogelijkheden zijn eindeloos deze kerst!

Kom langs bij De Carlton

Populaire kerstbomen

Twijfelt u of u een echte kerstboom of een kunstkerstboom gaat aanschaffen? Beide hebben natuurlijk voordelen en nadelen. Zo verliezen kunstkerstbomen geen naalden, blijven ze mooi en zijn ze goedkoper op termijn. Dennengeur haalt natuurlijk wel het echte kerstgevoel naar boven en dat is dan iets wat u dan wel weer echt moet missen bij een kunstkerstboom. Gelukkig hebben we daar spuitbussen met dennengeur voor. Daarnaast moet u een kunstkerstboom opslaan, wat natuurlijk wel wat ruimte in beslag kan nemen.

Maar eigenlijk gaat niks boven een echte kerstboom. Hierbij een aantal populaire echte kerstbomen op een rij:

  • Kent u de Abies Nordmanniana? Een boom met grove, stevige en zachte naalden, met een minimale uitval. 
  • Of de Picea Abies; de traditionele kerstspar met fijne naaldjes en de originele kerstbomengeur! Ook verkrijgbaar in pot.
  • Voor kleine en smallere ruimtes is de Picea Conica zeer geschikt. Een compacte kerstboom in pot van ca 30 - 120 cm. Deze kan later in de tuin worden gezet.

Kom langs in ons tuincentrum, er is heel veel keus en wij adviseren u graag welke boom het best bij u past!

Kerst bij Tuincentrum De Carlton

Komt u voor de feestdagen ook gezellig langs bij Tuincentrum de Carlton in ’s-Gravenzande nabij Vlaardingen, Den Haag, Monster en Rotterdam? Wij hebben alle kerstartikelen die u maar zoekt, voor binnen én buiten! Van kerstballen tot kerstverlichting. Naast onze kerstartikelen hebben we natuurlijk ook gewoon kamerplanten en woonaccessoires. Graag tot ziens bij Tuincentrum De Carlton! Onze openingstijden en exacte locatie kunt u vinden op de contactpagina.

Bekijk onze openingstijden