Tuincentrum Rotterdam

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Rotterdam waar u terecht kunt voor uw tuin én woonkamer? Kom dan zeker eens langs bij Tuincentrum De Carlton. Bij ons vindt u een breed assortiment voor binnen en buiten en we houden u op de hoogte van de laatste trends. Volg hiervoor ook onze online blog. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te voorzien van advies!

Tuincentrum De Carlton nabij Rotterdam: onze tuinafdelingTuincentrum nabij Rotterdam voor tuin en interieur

Op onze tuinafdeling vindt u alles wat te maken heeft met de tuin of het balkon. Wij helpen u graag bij de (re)styling van uw tuin. Of u nou een grote of een kleine tuin heeft; bij ons vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent. Probeer er eerst achter te komen wat voor style u mooi vindt. Houdt u bijvoorbeeld van een hele natuurlijke tuin met veel groen en houten tuinmeubelen Of mag het allemaal heel strak en modern? Bij Tuincentrum De Carlton in de buurt van Rotterdam koopt u alles voor de inrichting van uw tuin, zoals:

  • Tuinplanten
  • Tuinmeubelen
  • Potterie
  • Vijverbenodigdheden
  • Tuinverlichting

Als u dan eindelijk uw droom tuin heeft aangelegd, wilt u hier natuurlijk optimaal van kunnen genieten. Het zou zonde gaan als uw tuin na een tijdje overwoekerd is door onkruid of dat alle planten er slap bij hangen. Wij bieden u graag alle middelen om dit soort dingen te voorkomen. Daarom verkopen we ook tuingereedschap van een hoge kwaliteit, meststoffen en bestrijdingsmiddelen. Heeft u vragen over bepaalde planten? Stel deze dan gerust in ons plantencentrum dichtbij Rotterdam of bekijk onze plantengids.

Ons tuincentrum in de buurt van Rotterdam is ook een woonwinkel

Voor uw tuin bent u bij ons dus aan het juiste adres, maar wist u dat ons tuincentrum dichtbij Rotterdam ook een woonwinkel is? We verkopen namelijk een heel breed assortiment woonaccessoires van de beste merken. Lukt het u maar niet om die gezellige sfeer te creëren? Bekijk dan eens ons Riverdale assortiment. De accessoires van dit populaire merk zorgen gegarandeerd voor een leuke uitstraling. Met een paar kaarsen van Bolsius kunt u ook al heel veel bereiken. Dit zijn echte sfeermakers en ze ruiken ook nog eens heerlijk.

Bezoek ons Groencentrum dichtbij Rotterdam

Zin in een dagje shoppen voor uw tuin en interieur? Kom dan binnenkort eens langs bij Tuincentrum De Carlton in de buurt van Rotterdam. Eet ook gelijk een hapje mee in ons gezellige green café!