Kussens & Plaids

Ook tuin- en sierkussens kopen in 's-Gravenzande doet u bij De Carlton. Een ruim aanbod tuinkussens voor uw tuinbank en tuinstoelen, maar ook gezellige kussens voor thuis op de bank om heerlijk in weg te zakken.

Tuinkussens bij De Carlton in 's-Gravenzande

Uiteraard vindt u bij ons tuinkussens voor onze eigen tuinmeubelen, maar ook voor klanten die aan een nieuwe set tuinkussens toe zijn. Bij het kiezen van goede tuinkussens kunt u letten op de dikte van de kussens, dit zegt iets over de kwaliteit, en u moet natuurlijk een kleur kiezen die past bij uw tuin en tuinmeubelen. Wij hebben verschillende kleuren op voorraad. Sommige tuinkussens kunt u buiten laten liggen tijdens een lichte regenbui, andere niet. Ook dit kan een afweging zijn bij het kiezen van de juiste tuinkussens.

Sierkussens bij De Carlton in 's-Gravenzande

Een bank vol met mooie sierkussens, kaarsen aan, een goede film op of een lekker muziekje aan, dat is een fijn beeld, of niet? Interieur is steeds meer verweven met de tuinbranche, de grens tussen binnen en buiten vervaagt en dat merkt u ook bij ons in het tuincentrum. Het assortiment aan sfeerartikelen zoals sierkussens en plaids wordt steeds groter bij De Carlton. 

Woontextiel van Unique Living en PTMD Collection

Wij hebben gekozen voor woontextiel, zoals sierkussens en plaids van Unique Living en PTMD Collection. Met deze merken kunnen wij u een mooi aanbod sierkussens en andere textiele woonaccessoires aanbieden in verschillende stijlen. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer & Cadeau