Gereedschap

Goed gereedschap voor het onderhouden van uw tuin is een absolute vereiste. Bij Tuincentrum De Carlton in ’s Gravenzande vindt u een divers assortiment aan verschillende soorten tuingereedschap. Ons tuingereedschap kunt u goed gebruiken voor zowel de aanleg van uw tuin en het onderhoud. Met het juiste gereedschap werkt u met plezier aan uw borders, poot u gemakkelijk uw potten en kunt u het terras goed onkruidvrij en schoon maken. Voor vragen over ons assortiment gereedschap kunt u gezellig bij ons langskomen of contact opnemen.

Neem contact op

Populair tuingereedschap

Er zijn erg veel verschillende soorten tuingereedschappen, u heeft voor uw tuin wellicht niet alle gereedschappen nodig. Dit hangt er natuurlijk vanaf of u bijvoorbeeld gras heeft in uw tuin, bomen of tuinplanten. Mocht u geen gras hebben in uw tuin dan zou een grasmaaier natuurlijk overbodig zijn. Bij Tuincentrum de Carlton hebben we een breed assortiment aan gereedschappen. Hieronder vindt u een lijstje met populaire tuingereedschappen:

 • Kniebankje: tijdens het werken in de tuin, kunt u aardig stijve knieën krijgen! Om dit te voorkomen kunt u een kniebankje gebruiken.
   
 • Gieter: elke tuin met beplanting kan natuurlijk niet zonder water, in droge periodes biedt een gieter dan uitkomst. Gieters zijn er in verschillende materialen, zoals kunststof. Deze zijn erg licht en gemakkelijk op te bergen.
   
 • Snoeischaar: let bij het kopen van een snoeischaar niet alleen op het formaat, maar ook op de handvaten voor het knipcomfort.
   
 • Hark: een hark is erg gemakkelijk voor het verwijderen van bladeren uit de tuin, maar ook als u zojuist onkruid uit het gazon verwijderd hebt. 
   
 • Handschoenen: voor iedere tuinier zijn tuinhandschoenen een must! U kunt zonder problemen aan uw rozen zitten, snoeien of onkruid wieden, zonder last te hebben van prikkels en stekels.
   
 • Tuinslang of -sproeier: een tuinslang is nodig voor het besproeien van de tuin en als u het echt professioneel wilt aanpakken, dan kunt u kiezen voor een instelbaar sproeisysteem. Wij verkopen bewateringsbenodigdheden van het bekende merk Gardena.

Gereedschap kopen in ‘s-Gravenzande

Welk gereedschap kunt u nog wel gebruiken voor in de tuin? Bij Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande nabij Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam vindt u alle soorten tuingereedschap die u maar nodig heeft. Onze medewerkers adviseren u maar al te graag over welk tuingereedschap u het best in bepaalde situaties kunt gebruiken. Graag tot ziens in ons tuincentrum in 's-Gravenzande (Westland) voor tuingereedschap in alle soorten en maten! U vindt onze contactgegevens en exacte locatie op de contactpagina.

Kom langs bij De Carlton