Binnenpotterie

Zoekt u naar een pot of bak, oftewel potterie, voor uw kamerplant? In ons tuincentrum aan de Naaldwijkseweg 257 in 's Gravenzande (Westland) beschikken wij over een ruim assortiment binnenpotten in diverse kleuren, vormen, maten en materialen. De juiste pot voor uw kamerplant zorgt voor een match made in heaven-effect. Creëer rust in uw woonkamer door met zachte en natuurlijke kleuren potten en bakken te werken. Wilt u juist dat uw kamerplant meer opvalt? Ga dan voor een fellere kleur van uw potterie, op deze manier wordt uw grote kamerplant een ware eye-catcher.

Shop onze potten online!

Alle soorten potten bij Tuincentrum De Carlton

Van mooie kunststof potten van bijvoorbeeld het merk Elho tot stenen potten en glazen vazen. Kom langs voor een advies over welke pot het meest geschikt is voor uw plant. Wij helpen u graag de perfecte pot bij uw kamerplanten te vinden. U moet namelijk op een aantal dingen letten bij het kiezen van een geschikte pot voor uw kamerplanten.

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat er een gat aan de onderkant van uw pot/bak zit. Dit gat zorgt ervoor dat overtollig water gemakkelijk kan wegstromen. Geeft u uw kamerplant namelijk perongeluk een keer te veel water? Dan zorgt het gat in de bodem van de pot dat uw kamerplant in ieder geval niet verdrinkt. Kamerplanten houden namelijk niet van natte voeten. Wij mensen trouwens ook niet, toch!

U vindt bij ons potten van topkwaliteit. Wij verkopen binnen potten van bekende merken als HS Potterie, Capi en Ter Steege. Voor ieder interieur én voor ieder soort kamerplant is er een bloempot te vinden bij De Carlton in 's Gravenzande. 

Welke soort pot past bij mijn kamerplant?

Heeft u een geschikte groene kamerplant gevonden, maar bent u nu op zoek naar de juiste pot voor uw groene vriend? Het kiezen van de juiste pot voor uw kamerplant wordt gemakkelijker met deze tips:

1. Bepaal de hoofdkleur van uw interieur

2. Kies een pot die past bij de kleur van je plant 

3. Ga voor een grote pot! (als u uw kamerplant verpot, kies dan een pot die anderhalf keer zo groot is als de pot waarin u uw kamerplant kocht)

4. Kies voor iets anders dan normaal

 

 

Manden in huis

Een woontrend die u vast al langer kent, is het toepassen van mandwerk in uw interieur. Vele meubelen kunnen worden aangepast met vlechtwerk. Dit geeft uw interieur een warme uitstraling en is duurzaam. Het materiaal is sterk, kan tegen een stootje. Draadmanden zijn een natuurlijk materiaal, dat betekent dat soms beschadigingen ontstaan, gooi de mand niet meteen weg.

Doordat het een natuurlijk materiaal is, is het helemaal niet storend als er een oneffenheid in de mand zit. Dit verbloemt u bijvoorbeeld door een plaid over de beschadiging te leggen. Draadmanden zijn zodanig toe te passen als een woonmeubel zoals zitelementen, wasmanden en kubussen als bijzettafeltjes. 

Kom langs in ons tuincentrum in 's-Gravenzande en laat u verrassen door ons ruime assortiment binnenpotten van keramiek, kunststof, glas en meer! Bij Tuincentrum De Carlton bent u aan het goede adres voor al uw potten en bakken voor uw kamerplanten.

Manden kopen in de webshop!