Tuinmeubelen Westland

Zoekt u tuinmeubelen in het Westland en wilt u niet hetzelfde als uw buren? Kom dan eens langs in de showroom van Tuincentrum De Carlton. Wij hebben namelijk een grote collectie exclusieve Tuinmeubelen kopen in het Westland? kom naar de Carlton!tuinmeubelen voor u klaarstaan. Van tuinstoelen en tafels tot trendy loungebanken. Of u nu iets heel gewoons zoekt of juist iets heel bijzonders, er zit vast en zeker iets tussen wat u bevalt.

Soorten tuinmeubelen in het Westland

Samen met vrienden barbecueën in uw tuin in het Westland en daarna genieten van een lange zomeravond, dat klinkt u vast als muziek in de oren. Maar dan wel op een mooie loungebank. Want waar tuinmeubelen vroeger vooral praktisch waren, mogen ze tegenwoordig ook comfortabel zijn. Dankzij de introductie van nieuwe materialen is het namelijk mogelijk dat meubels zowel ’s zomers als ’s winters buiten kunnen blijven staan. Hierdoor lijken deze tuinmeubels steeds meer op de meubels die we ook in onze woonkamer hebben staan en bieden ze meer zitcomfort. We noemen deze meubels daarom ook ‘loungesets’. Vaak hebben ze vuil -en vochtafstotende kussen of kan de bekleding indien gewenst los worden gehaald. In onze showroom hebben wij een groot assortiment van deze loungesets. Daarnaast verkopen we ook:

  • Houten tuinmeubelen
  • Wicker tuinmeubelen
  • Tuinbanken
  • Tuinstoelen
  • Tuinsets
  • Tuintafels
  • Nog veel meer soorten tuinmeubelen en accessoires; kom langs bij De Carlton in het Westland voor het gehele assortiment!

Textiel voor uw tuinmeubelen in het Westland

Wilt u meubels voor in de tuin kopen in het Westland? Dan moet u ook nadenken over de zitkussens. Want als u bijvoorbeeld kiest voor een houten bank wilt u wel comfortabel kunnen zitten. Wij hebben een grote collectie kussens in vele kleuren en prints. En voor de frisse dagen hebben wij mooie plaids in ons assortiment woontextiel van Unique Living en PTMD Collection. Maak het geheel compleet door uw nieuwe tuinset te stylen met een paar van onze sierkussens.

Meubele voor in de tuin uitproberen in onze showroom in het Westland

Heeft u een mooi tuinmeubel op het oog en wilt u deze graag met eigen ogen zien? Kom dan gauw langs in ons tuincentrum aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. Hier kunt u al onze meubels bewonderen en uitproberen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0174 – 412997. Een e-mail sturen kan ook. Ons adres is info@decarltontuincentrum.nl.