De Carlton Bloemen, bestel ook online!

Bij De Carlton Bloemen hebben we een uitgebreide collectie verse bloemen samengesteld, zorgvuldig gekozen om aan verschillende smaken en voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar de subtiele schoonheid van lelies, de vrolijke kleuren van gerbera's, of de elegantie van rozen, ons assortiment biedt voor elk wat wils. 

Bloemen Webshop

Unieke Bloemencombinaties

Laat je betoveren door onze unieke bloemencombinaties en boeketten. Onze getalenteerde bloemisten hebben met passie en creativiteit arrangementen samengesteld die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de verschillende bloemengeuren harmonieus combineren. Van levendige boeketten tot rustige en verfijnde combinaties, ontdek de verscheidenheid aan stijlen die we aanbieden. 

Bloemen voor Elke Gelegenheid

Of het nu een verjaardag, jubileum, of gewoon een moment van zelfverwennerij is, De Carlton Bloemen heeft bloemen voor elke gelegenheid. Onze bloemenpracht kan dienen als het perfecte cadeau of als een manier om een speciale gebeurtenis te markeren. Elk boeket vertelt een verhaal en voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan jouw leefruimte. Daarnaast bieden wij met respect samengestelde rouwstukken aan voor momenten van afscheid, als blijk van medeleven of om een laatste eer te bewijzen. Deze rouwstukken zijn met grote zorg en aandacht samengesteld, om zo een waardige herinnering te creëren tijdens de moeilijkste momenten. Met een rouwstuk van De Carlton Bloemen kunt u op een persoonlijke en respectvolle manier uitdrukking geven aan uw gevoelens.

Groen en Bloemenaccessoires

Naast onze boeketten bieden we ook een selectie groene planten en bloemenaccessoires om je huis verder te verfraaien. Voeg een vleugje groen toe aan je interieur met onze prachtige kamerplanten, of kies uit een scala aan accessoires om je bloemenarrangementen nog specialer te maken. 

Kom langs bij De Carlton Bloemen

We nodigen je uit om binnenkort een bezoek te brengen aan De Carlton Bloemen in 's Gravenzande en te genieten van de betoverende wereld van bloemen die we te bieden hebben. Ontdek de perfecte bloemencombinatie die past bij jouw stijl en vier de pracht van de natuur in al haar kleuren en vormen!

Route & Openingstijden