Kussens en parasols

Een parasol kopen in 's-Gravenzande? Kom dan eens naar tuincentrum De Carlton! De zon in uw tuin is natuurlijk heerlijk, maar soms wilt u ook wel even lekker in de schaduw kunnen zitten, dan biedt een goede parasol uitkomst!

Een parasol kopen bij De Carlton in 's-Gravenzande

Bij ons in het tuincentrum vindt u diverse zweefparasols en parasols op voet. Een zweefparaols kan makkelijk boven een loungeset hangen zonder dat u in het midden een parasolvoet heeft staan zoals bij een traditionele parasol wel het geval is. Dat geeft extra ruimte voor de tuintafel, maar voorkomt ook een vervelende paal tussen u en uw gezelschap.

Parasolhoezen en -accessoires kopen in 's-Gravenzande

Wilt u uw parasol lang mooi houden dan kunt u deze het best beschermen met een goede parasolhoes. Een goed passende parasolhoes is dan geen overbodige luxe! Bij ons in het tuincentrum vindt u verschillende parasolhoezen en parasolvoeten die geschikt zijn voor bijna iedere parasol. 

Tuinkussens bij De Carlton in 's-Gravenzande

Tuinkussens kopen in 's-Gravenzande doet u natuurlijk ook gewoon bij tuincentrum De Carlton. Een ruim aanbod tuinkussens voor uw tuinbank en tuinstoelen, maar ook mooie sierkussens voor op de bank.

Heeft u een lounge set of tuinbank waar de tuinkussens van versleten zijn of wilt u gewoon eens wat anders? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons in het tuincentrum. Wij hebben diverse tuinikussens standaard op voorraad zodat uw tuinbank of tuinstoel straks weer jaren mee kan! 

Meer weten over onze parasols of tuinkussens? Kom dan langs bij ons in het tuincentrum of neem contact met ons op. Onze adres- en contactinformatie vindt u hier.

Tierra outdoor parasols kopen in 's-Gravenzande Hartman tuinkussens kopen in 's-Gravenzande

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen