Lounge sets

Wilt u een mooie lounge set kopen voor uw tuin in of nabij 's-Gravenzande? Dan bent u vanaf het vroege voorjaar van harte welkom bij tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande.

Lounge sets kopen in 's-Gravenzande

Bij ons in het tuincentrum vindt u een ruim aanbod loungesets van Tierra Outdoor. Tierra Outdoor is een leverancier van top kwaliteit tuinmeubelen, zoals lounge sets, tuinbanken en tuinstoelen. Bent u op zoek naar een moderne louge set of heeft u liever een landelijke lounge set? Tierra Outdoor heeft lounge sets in verschillende stijlen, voor ieder wat wils!. 

Wat is nou precies een lounge set? Lounge sets zijn confortabele tuinbanken en tuinstoelen met tuinkussens waar u heerlijk in weg kunt dromen en rustig een avond op kan blijven zitten zonder ongemakkelijk te worden. Naast hoekbanken voor in de tuin hebben wij ook heerlijke zonnebedden en lounge stoelen voor in de tuin.

Tuinmeubelen thuis laten bezorgen?

De meeste tuinmeubelen passen niet in de gemiddelde gezinsauto. Gelukkig kunnen wij een lounge set ook bij u thuisbezorgen! Kom langs bij ons in het tuincentrum in 's-Gravenzande en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen