Tuinplanten Westland

Zoekt u tuinplanten in het Westland? Kom dan eens langs in Tuincentrum De Carlton. Wij hebben een ruim assortiment tuinplanten. Groot, klein, bloeiend of niet bloeiend. Kortom: alle mogelijke Tuinplanten kopen in het Westlandsoorten en maten. En uiteraard hebben wij voor elk budget een mooie tuinplant, er zit dus zeker iets voor u tussen. En vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij voorzien u graag van een goed advies.

Soorten tuinplanten in het Westland

Zoekt u een plant voor uw tuin in het Westland waar u jarenlang van kunt genieten? Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen bij ons assortiment vaste planten. Deze planten komen ieder jaar opnieuw op. Een vaste plant is dus een ideale investering in de toekomst van uw tuin. Heeft u liever wat afwisseling? Kies dan voor éénjarige planten. Van deze planten kun je één seizoen volop genieten en het jaar erna zet je weer iets nieuws in de tuin. Dit type plant is trouwens ook ideaal voor op een balkon. Zoekt u iets echt vrolijks om uw tuin, balkon of terras mee op te fleuren? Zet dan een mooie plantenbak of pot met onze zomerbloeiers neer.

Welke tuinplanten zijn geschikt voor mijn tuin in het Westland?

Naast uw eigen voorkeur is het echter ook belangrijk om te kijken naar de situatie op uw balkon of in uw tuin. Niet iedere plant gedijt even goed onder dezelfde omstandigheden. Sommige planten hebben veel schaduw nodig en weer anderen juist veel zonlicht. Omdat er zoveel tuinplanten zijn kan het daarom nog best lastig zijn om een geschikt exemplaar uit te zoeken. Om u de zoektocht te besparen hebben wij de tuinplanten in ons groencentrum onverdeeld in drie categorieën:

  • Schaduwplanten
  • Water- en moerasplanten
  • Planten die graag in de volle zon staan

Voor al uw vragen over planten kunt u terecht bij ons tuincentrum in het Westland.

Wij adviseren u graag over planten voor in uw tuin in het Westland 

Wij helpen u graag bij het kiezen van een plant die perfect past in uw tuin. Bovendien kunnen wij u alles vertellen over de verzorging en het onderhoud van uw tuinplanten. Wij verwelkomen u graag in onze winkel aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. Wilt u persoonlijk in contact met ons komen? Dan kunt u bellen naar 0174 – 412997. Mailen kan naar info@decarltontuincentrum.nl.