Dining sets

Dining sets zijn heerlijk om 's-avonds ontspannen aan te kunnen dineren en 's-morgens aan te ontbijten. Bij ons in het tuincentrum in 's-Gravenzande vindt u verschillende soorten en maten dining sets met keuze uit diverse tuinstoelen en tuintafels.

Dining sets kopen bij De Carlton in 's-Gravenzande

Bij ons vindt u een ruim aanbod tuintafels en tuinstoelen van Tierra Outdoor. Wij hebben tuintafels in verschillende soorten, maten en gemaakt van verschillende materialen. Tuintafels voor vier, zes of acht personen of bent u misschien speciaal op zoek naar een ronde tuintafel? Bij ons vindt u het allemaal. Sommige tuintafels en tuinstoelen zijn geheel onderhoudsvrij en andere vragen om enig onderhoud. Houten tuintafels moeten bijvoorbeeld eens per jaar in de olie of beits gezet worden.

Tuintafels en stoelen kopen bij uw tuincentrum in s-Gravenzande

Het ultieme zomergevoel is toch met familie, vrienden of het gezin lekker buiten eten en lang natafelen?  Maar natuurlijk liever niet aan een plastic tuintafel met harde tuinstoelen die niet lekker zitten? Bij ons in het tuincentrum vindt u daarom heerlijke tuinstoelen met en zonder tuinkussens! Ook het opbergen van uw tuinstoelen kan nog weleens voor wat ruimtegebrek zorgen. Bij ons in het tuincentrum in s-Gravenzande vindt u daarom diverse opklapbare en stapelbare tuinstoelen die u eenvoudig kunt opbergen zonder dat uw hele schuur vol staat. 

Kom langs om de dining sets zelf uit te proberen en vraag onze medewerkers gerust om advies.

Tuinmeubelen thuis laten bezorgen

Dining sets, dus een eettafel samen met vier of zes tuinstoelen, is vrij groot en past niet in de gemiddelde auto. Gelukkig kunnen wij de tuinset ook bij u thuisbezorgen! Kom langs bij ons in het tuincentrum en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen