Cactussen en vetplanten

Cactussen en vetplanten worden steeds populairder! Heeft u ze al in huis? Bij Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande hebben we diverse soorten en maten cactussen en vetplanten. Heeft u niet echt groene vingers, maar wilt u toch graag meer groen aanbrengen in huis? Dan zijn cactussen en vetplanten een prima optie! U hoeft er namelijk weinig aandacht aan te besteden. Meer weten over cactussen en vetplanten? Lees dan gauw verder!

Cactussen en vetplanten_De Carlton

Cactussen in uw interieur

De meest prikkelbare plant die er bestaat is toch echt de cactus! Een cactus is echt een statement in uw interieur. Zo kunt u cactussen niet alleen zien als kamerplant, maar ook op kleding, posters, woonaccessoires en nog veel meer. De populaire cactussen van dit moment zijn vooral:

  • De Vijgencactus;
  • De Cowboycactus;
  • De Lidcactus (een bloeiende cactus).

Wist u dat de Lidcactus ook bloeit in de winter? Ook tijdens de donkere dagen zal deze cactus dus wat kleur aanbrengen in uw interieur. De bovenstaande drie cactussen zijn zeer verschillend qua uiterlijk, dat geeft ook aan hoe divers de cactus familie eigenlijk is! De cactus verschillen ook in grootte, dus u zult van te voren moeten inschatten welke cactus u zou willen en of daar genoeg ruimte voor is. Het is ook leuk om allemaal mini cactussen met elkaar te combineren. Daarnaast hoeft u cactussen natuurlijk niet alleen in uw woonkamer te plaatsen! Ook in uw keuken, of bijvoorbeeld de hal kunnen cactussen erg gezellig staan.

Cactussen en vetplanten_De Carlton

Vetplanten in uw interieur

U verwacht het misschien niet, maar vetplanten staan altijd gezellig in huis. Ze hebben misschien niet vele bloemen, maar het bijzondere aan deze kamerplant is, is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo is het leuke aan deze kamerplanten, dat i ze kan combineren met moderne woonaccessoires. Zo staan vetplanten onwijs leuk en gaaf onder een glazen stolp of in een speels groepje met verschillende soorten op een plateau.

Net als cactussen hebben ze kamerplanten maar weinig verzorging nodig. Af en toe wat water is voldoende. Zet de plant daarnaast in indirect zonlicht. Vetplanten verbruiken maar heel weinig water, ideaal dus als u soms vergeet om uw planten water te geven. Een reminder in bijvoorbeeld uw telefoon kan u hierbij helpen. Vetplanten vindt u in mini's, als grote jongens, als hangplanten, met brede bladeren, met smalle bladeren en vele andere vormen. Er is dus altijd wel een vetplant die past bij u past! Kom dus gezellig langs De Carlton om de perfecte vetplant voor u te vinden.

Cactussen en vetplanten_De Carlton

Cactussen en vetplanten kopen in ’s-Gravenzande

Ziet u een cactus of vetplant in huis ook wel zitten? Kom dan eens langs Tuincentrum De Carlton in s-’Gravenzande nabij Vlaardingen, Den Haag, Monster en Rotterdam, om ons complete aanbod van deze vrolijke kamerplanten te bekijken. Naast de cactussen en vetplanten hebben we nog veel meer kamerplanten waaronder bloeiende kamerplanten en luchtzuiverende kamerplanten van Air So Pure. Naast planten voor binnen hebben we natuurlijk ook vele tuinplanten, om ook uw tuin op te fleuren. Kom dus gezellig langs Tuincentrum de Carlton! Onze openingstijden kunt u vinden op de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten