Kamerplanten

Kom voor mooie en verse kamerplanten in 's-Gravenzande eens naar Tuincentrum De Carlton! Kamerplanten geven uw huis een sfeervolle uitstraling, zorgen voor rust en zuiveren tevens de lucht, genooeg goede redenen dus om een paar mooie planten voor binnen te kopen. Wat uw smaak ook is, er zal zeker een kamerplant voor u tussen zitten. Zo hebben we onder andere bloeiende kamerplanten, maar ook groene kamerplanten. Heeft u nog geen pot? Dat is geen probleem. Bij De Carlton hebben wij ook een breed aanbod aan bloempotten en plantenbakken. Bekijk ook onze top 10 kamerplanten!

Kamerplanten_De Carlton

Kamerplanten bij De Carlton in 's Gravenzande

Bij ons tuincentrum in 's-Gravenzande vindt u een ruim assortiment kamerplanten. Door regelmatig nieuwe kamerplanten in ons assortiment op te nemen kunnen wij onze klanten ieder seizoen weer verrassen met een fris en mooi aanbod verse kamerplanten. Mocht u zich afvragen welke kamerplant het meest geschikt is voor u, dan helpen onze medewerkers u maar al te graag. Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met de meest geschikte standplaats van de kamerplant, als u die de plant niet kunt bieden zult u er niet lang plezier van hebbe. Dat zou zonde zijn. Hieronder vindt u enkele binnenplanten die wij in ons plantenassortiment voeren, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer!

Bekijk ook onze top 10 kamerplanten! Naast kamerplanten hebben wij ook een breed assortiment aan tuinplanten, zo kunt u ook uw tuin opfleuren. 

Kamerplanten_De Carlton

Potgrond en plantenvoeding voor kamerplaten in 's-Gravenzande

Naast kamerplanten en bloempotten, kunt u bij ons  in het tuincentrum nabij Hoek van Holland en Naaldwijk een ruim aanbod potgrond en andere verzorgingsartikelen vinden voor woonplanten. Zo kunt u bij ons plant-specifieke potgrond kopen maar ook universele potgrond en andere verzorgings- en bestrijdingsartikelen voor planten. In plant specifieke potgrond zitten extra voedingsstoffen die specifiek zijn samengesteld voor die ene plant en er voor zorgen dat uw plant een extra boost krijgt. Ook voor het bestrijden van ongedierte op kamerplanten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Kamerplanten_De Carlton

Decorum en Air So Pure kamerplanten

Twee van onze vaste leveranciers / merken kamerplanten zijn Decorum en Air So Pure. Twee merken die staan voor kwalitatief hoogwaardige kamerplanten!

  • Decorum: Decorum is een organisatie waarin zo'n zeventig speciaal geselecteerde en gepassioneerde bloemen- en plantenkwekers samenwerken. Decorum Plants & Flowers is al ruim 15 jaar een begrip in de Europese bloemen en planten vakhandel. De Decorum kwekers selecteren alleen de beste kwaliteit van hun producten om onder het Decorum merk te verkopen.
  • Air So Pure: de planten van Air So Pure, de naam zegt het al, worden geselecteerd op de uit wetenschappelijkonderzoek aangetoonde luchtzuiverende werking. Planten met een luchtzuiverende werking komen het leefklimaar en uw gezondheid ten goede!

      

Kamerplanten kopen in 's-Gravenzande

Wanneer u kamerplanten nodig heeft moet u zeker eens langs gaan bij De Carlton in 'S-Gravenzande! Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag op weg met het vinden van de geschikte kamerplanten voor u. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog woonaccessoires om uw huis op te fleuren. Komt u uit de buurt van Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam? Kom dan eens gezellig langs om ons aanbod te bekijken. Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij De Carlton!