Kamerplanten

Kom voor mooie en verse kamerplanten in 's-Gravenzande eens naar Tuincentrum De Carlton!  Kamerplanten geven uw huis een sfeervolle uitstraling, zorgen voor rust en zuiveren tevens de lucht, een goede reden dus om een paar mooie planten voor binnen te kopen.

Kamerplanten bij De Carlton in 's Gravenzande

Bij ons tuincentrum in 's-Gravenzande vindt u een ruim assortiment kamerplanten. Door regelmatig nieuwe kamerplanten in ons assortiment op te nemen kunnen wij onze klanten ieder seizoen weer verrassen met een fris en mooi aanbod verse kamerplanten. Hieronder vindt u enkele binnenplanten die wij in ons plantenassortiment voeren, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer!

  • Cactussen;
  • Varens;
  • Sansevieria's;
  • Orchideeën;
  • Fatsia (vingerplant);
  • Monstera (gatenplant)
  • Alocasia (olifantsoor).

Potgrond en plantenvoeding voor kamerplaten in 's-Gravenzande

Ook vindt u bij ons in het tuincentrum nabij Hoek van Holland en Naaldwijk een ruim aanbod potgrond en andere verzorgingsartikelen voor woonplanten. Zo kunt u bij ons plant-specifieke potgrond kopen maar ook universele potgrond en andere verzorgings- en bestrijdingsartikelen voor planten. In plant specifieke potgrond zitten extra voedingsstoffen die specifiek zijn samengesteld voor die ene plant en er voor zorgen dat uw plant een extra boost krijgt. Ook voor het bestrijden van ongedierte op kamerplanten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Decorum en Air So Pure kamerplanten

Twee van onze vaste leveranciers / merken kamerplanten zijn Decorum en Air So Pure. Twee merken die staan voor kwalitatief hoogwaardige kamerplanten!

Decorum
Decorum is een organisatie waarin zo'n zeventig speciaal geselecteerde en gepassioneerde bloemen- en plantenkwekers samenwerken. Decorum Plants & Flowers is al ruim 15 jaar een begrip in de Europese bloemen en planten vakhandel. De Decorum kwekers selecteren alleen de beste kwaliteit van hun producten om onder het Decorum merk te verkopen.

Air So Pure
De planten van Air So Pure, de naam zegt het al, worden geselecteerd op de uit wetenschappelijkonderzoek aangetoonde luchtzuiverende werking. Planten met een luchtzuiverende werking komen het leefklimaar en uw gezondheid ten goede!