Tuinbon

Geef De Nationale Tuinbon cadeau! De Nationale Tuinbon is hét cadeau dat altijd uitkomt! Shop de laatste trends en raak geinsprireerd door originele ideeën, laat uverrassen door de mooiste bloemen en planten. Bewonder de vele accessoires en ontspan en geniet in het Green cafe!

Met de Tuinbon geeft u niet alleen een cadeaukaart, maar ook een bijzondere winkelbeleving cadeau. U geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven, wie wilt dat nou niet?

Tuinbon - De Carlton

De Nationale Tuinbon is verkrijgbaar met een bedrag naar keuze van € 10,- tot € 150,- en hoeft niet in één keer besteed te worden. U kunt dus meerdere bezoeken gebruik maken van De Nationale Tuinbon.


De Tuinbon is het groenste cadeau voor vrienden, familie of uzelf. Met een Tuinbon kunt u alles kopen wat er in het tuincentrum te koop is. Van kamerplanten tot tuinplanten en van potten tot de leukste accessesoires en cadeaus. Elke uitgave wordt van het tegoed (van €10 tot €150) afgetrokken. Houdt u tegoed over? Dan kunt u dat bij uw volgende bezoek aan De Carlton weer besteden. 


Verras familie en vrienden met het cadeau dat altijd uitkomt. Een veelzijdig cadeau voor huis, tuin en dier. U geeft iemand gegarandeerd plezier met dit cadeau!
 

Heeft u een Nationale Tuinbon ontvangen? Vul dan hieronder uw kaartnummer in en controleer het bedrag dat u kunt besteden:

 

Cadeaukaart saldo check

Check het saldo op uw Nationale Tuinbon. Vul uw kaartnummer en pincode in. Tot snel bij tuincentrum De Carlton