Watertuin Naaldwijk

Een watertuin in Naaldwijk? Klinkt dat u als muziek in de oren? U heeft gelijk want een watertuin is niet alleen mooi, het is ook heel erg rustgevend. Geen wonder Alles voor uw watertuin In de omgeving van Naaldwijkdat veel mensen er daarom voor kiezen om een vijver aan te leggen. Er komt echter heel wat kijken bij de aanleg ervan. Maar wees gerust: in principe kan iedereen het, zolang u het maar op de juiste manier aanpakt. En gelukkig kunnen wij u bij Tuincentrum De Carlton prima adviseren over uw vijverproject. Wij weten bijvoorbeeld precies welke pompen en filters geschikt zijn voor uw vijver. Zo kunt u goed voorbereid beginnen en wordt uw vijver een gegarandeerd succes. Ook voor de waterornamenten en waterplanten kunt u bij ons terecht. Alles voor een perfecte watertuin!

Een eigen watertuin nabij Naaldwijk

Het eerste waar u aan moet denken bij het aanleggen van uw eigen watertuin in de buurt van Naaldwijk is welk type vijver u wilt hebben. U kunt namelijk kiezen uit twee opties voor water in je tuin: de voorgevormde kunststofvijver en vijvers die u zelf met vijverfolie bekleedt. De voorgevormde vijver is, zoals de naam al doet vermoeden, erg eenvoudig aan te leggen. Tegelijkertijd is dit wel de duurste optie en u zit vast aan de vorm. Wilt u liever zelf bepalen welke vorm u vijver krijgt? Dan kunt u beter kiezen voor een vijver die u zelf bekleedt met vijverfolie. U kunt het vijverfolie in verschillende formaten bij ons kopen. U kunt ze bovendien met behulp van speciale lijm aan elkaar bevestigen. Is uw vijver klaar en zijn de pomp en de filter geïnstalleerd? Dan kunt alle zaken voor in de vijver zelf aanschaffen. Wij hebben hiervoor een groot assortiment waterplanten en zuurstofplanten beschikbaar. Wij adviseren u graag over de planten die geschikt zijn voor uw vijver. Wilt u de vijver leuk aankleden? Dan heeft u bij ons volop keuze uit decoratieve producten zoals waterornamenten. Hiermee geeft u het geheel in een handomdraai een bijzondere uitstraling.

Het afwerken van uw vijver in de buurt van Naaldwijk

Is de vijver naar wens? Dan kunt u kijken naar onze mogelijkheden voor het afwerken van de vijverranden. U wilt immers niet dat het vijverfolie zichtbaar blijft. U heeft bij ons een ruime keuze in materialen waaronder:

  • Natuursteen
  • Keitjes
  • Hout
  • Moerasplanten in alle soorten en maten voor uw watertuin in Naaldwijk

Wij van Tuincentrum De Carlton in Naaldwijk adviseren u graag over uw watertuin!

Inspiratie voor uw watertuin in de omgeving van Naaldwijk

Wilt u inspiratie opdoen voor het aanleggen van uw nieuwe tuinvijver? Of bent u gewoon bezig met uw tuin sfeervol in te richten? Wij bieden u diverse planten, accessoires en tuinmeubels voor in de tuin. Kom dan eens langs in ons tuincentrum. U vindt ons aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. U kunt ons telefonisch te bereiken op nummer 0174 – 412997. Mailen kan naar info@decarltontuincentrum.nl.