Binnen

Bent u op zoek naar producten om het bij u binnen in huis eens flink op te vrolijken? Bij tuincentrum De Carlton vindt u de mooiste producten voor in uw huis. Van kamerplanten tot mooie potten, snijbloemen en diverse andere accessoires. Voldoende aanbod om sfeer in uw huis te brengen, maar dat is nog niet alles. Naast het feit dat mooie planten sfeer en zuurstof brengen zijn er ook planten die een luchtzuiverende werking hebben. Deze zijn naast in huis ook ideaal voor op kantoor. Neem eens een kijkje in ons tuincentrum om ons aanbod te bekijken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Kamerplanten_De Carlton

De Kamerplanten bij De Carlton

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, kunt u bij De Carlton ook luchtzuiverende kamerplanten vinden. Uw binnenklimaat is afhankelijk van licht, temperatuur en luchtkwaliteit. De zuiverende kamerplant zorgt voor het deel luchtkwaliteit. Hierom mogen de luchtzuiverende planten zeker niet ontbreken in uw kantoorruimte, woonkamer en eventueel ook in uw slaapkamer! Droge en onzuivere lucht kunnen zorgen voor klachten als hoofdpijn, slaapproblemen en huidklachten. Het is goed om hier even bij stil te staan, want we brengen steeds meer tijd binnenshuis door. 

Bij ons tuincentrum heeft u een ruime keus aan luchtzuiverende kamerplanten, zo hebben wij in ons assortiment onder andere de volgende planten:

  • Aloë Vera
  • Klimop 
  • Varen
  • Lepelplanten
  • Azaleas

Heeft u vragen over de zuiverende kamerplanten? Kom dan gerust bij ons langs, wij adviseren u graag! Naast luchtzuiverende planten kunt u in ons tuincentrum ook groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, cactussen en vetplanten vinden. 

Binnen_De Carlton

De perfecte pot 

Wanneer u een mooie kamerplant in uw huis gaat neerzetten, kan een leuke pot natuurlijk niet ontbreken. Bij De Carlton hebben wij dan ook een breed assortiment aan verschillende potten waarin uw kamerplanten extra mooi tot hun recht komen. Wij hebben mooie kunststof potten van bijvoorbeeld Elho tot stenen potten en glazen vazen. Kom langs voor ons uitgebreide assortiment. Wij helpen u graag de perfecte pot bij uw kamerplanten te vinden. 

De mooiste woonaccessoires

Om uw huis op te fleuren kunnen woonaccessoires naast kamerplanten natuurlijk niet ontbreken. Onder woon- en tuinaccessoires vallen heel veel artikelen. Wij passen ons aanbod aan op het seizoen, maar hebben ook diverse woon- en tuinaccessoires jaarrond in de collectie. Zo kunt u bij ons in het tuincentrum in 's-Gravenzande altijd zijdebloemen, lantaarns, kaarsen, kussens, plaids en fotolijstjes vinden, maar uiteraard is er nog veel meer! Neem eens een kijkje op de sfeer & cadeau pagina om alvast wat inspiratie op te doen en de merken te bekijken die wij in ons tuincentrum verkopen.

Kamerplanten_De Carlton

Producten kopen voor binnen in 'S-Gravenzande

Wanneer u iets voor binnen nodig heeft moet u dus zeker bij De Carlton in 'S-Gravenzande wezen! Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag op weg met het vinden van de geschikte binnen producten voor u. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog allerlei producten om buiten op te vrolijken. Zoals tuinplanten, tuinmeubelen en meer. Komt u uit de buurt van Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam? Kom dan eens gezellig langs om ons aanbod te bekijken. Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij De Carlton!