Graszoden Den Haag

Zoekt u graszoden nabij Den Haag? Neem dan eens een kijkje bij tuincentrum De Carlton. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment graszoden en graszaden te koop. Hiermee creëert u Graszoden kopen nabij Den Haageen prachtig grasveld bij u in de tuin. Heeft u nog niet eerder een gazon gehad? Dan zijn er zeker een aantal dingen waar u op moet letten. Wij kunnen u hierover uitgebreid adviseren in de winkel. Voor het aanleggen van het gazon zelf zullen we hieronder vast een aantal aandachtspunten noemen. 

Aandachtspunten voor het aanleggen van een gazon nabij Den Haag

Een gazon is mooi, maar er komt meer bij kijken dan u waarschijnlijk denkt. Zo moet u vooraf rekening houden met het doel wat u met dit gazon beoogt. Moet het een veldje worden waar de kinderen op kunnen voetballen en de hond lekker op kan ravotten? Dan moet het gazon voldoende stevigheid hebben. Een sterkere grassoort is dan zeker aan te raden. Wilt u het gazon uitsluitend voor de decoratieve functie? Dan kunt u ook kiezen voor een wat fijnere grassoort. Deze zijn wat kwetsbaarder en daardoor minder geschikt om intensief op te lopen. Niettemin zijn deze grassoorten prachtig om te zien en ideaal om te dienen als siergazon. U kunt in ons tuincentrum nabij Den Haag zowel graszoden als graszaad kopen. De grasmatten koopt u bij ons op rollen. Graszoden leggen is heel eenvoudig en u creëert razendsnel een keurig gazon in uw tuin. U moet dan wel rekening houden met graszoden onderhoud. Heeft u tijd en geduld? Dan adviseren wij om graszaad te kopen.

Onderhoud van uw graszoden of graszaad gazon in de buurt van Den Haag

Als het gazon eenmaal is aangelegd moet u het mooi houden door middel van regelmatig onderhoud. Dit gaat verder dan alleen een maaibeurt. U moet ook de mossen en ander onkruid verwijderen. Daarnaast moet u kale plekken tegengaan door strategisch te bemesten en kalk te strooien. Speciaal voor dit doel vindt u in onze winkel producten van de merken: Ecostyle en Pokon. Voor het overige onderhoud van uw grastapijt kunt u bij ons terecht voor:

  • Grasmaaiers
  • Grasscharen; zowel handmatig als op accu
  • Strooiwagens
  • Verticuteermachines

Stel al uw vragen over graszoden bij ons tuincentrum in de buurt van Den Haag.

Advies over graszoden en het onderhoud van uw gazon dichtbij Den Haag

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste gras voor uw gazon. Bovendien kunnen wij u adviseren over het onderhoud van uw gras. Wij zien u graag in onze winkel aan de Naaldwijkseweg te ’s-Gravenzande. U kunt ons telefonisch te bereiken op nummer 0174 – 412997. Mailen kan naar info@decarltontuincentrum.nl. Kom ook voor tuinplanten bij ons langs!