Huis- en tuindieren

Bij Tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande vind je een divers assortiment voor huis- en tuindieren, waarbij we zorg dragen voor alle soorten huisdieren. Of je nu een vogelliefhebber bent, een trouwe viervoeter hebt of andere geliefde dieren in huis hebt, wij bieden een ruime selectie aan producten om aan hun behoeften te voldoen.

Ons assortiment voor huis- en tuinvogels

Ons assortiment voor tuin- en huisvogels omvat hoogwaardig vogelvoer, voederbakjes, vogelhuisjes en kooien. We begrijpen dat het voeren van vogels niet alleen zorgt voor hun voedingsbehoeften, maar ook bijdraagt aan een levendige en gezellige sfeer in jouw tuin. Daarom bieden wij een breed scala aan voedingsopties om aan de verschillende behoeften van vogels te voldoen.

Daarnaast hebben we voederbakjes in verschillende stijlen en formaten, zodat je de perfecte plek kunt creëren waar vogels kunnen genieten van hun maaltijd. Ook hebben we een selectie van vogelhuisjes en kooien, waarin vogels een veilig toevluchtsoord kunnen vinden. In ons tuincentrum vindt u vogelproducten zoals huisjes, voederpalen en andere benodigdheden van het bekende merk Esschert Design. 

Honden- en kattenvoer van Hupple

Naast ons assortiment voor vogels, bieden we ook producten voor jouw trouwe viervoeter. We hebben honden- en kattenvoeding van onder andere het bekende merk Hupple, dat bekend staat om zijn hoogwaardige ingrediënten en voedzame formules.

We begrijpen dat de gezondheid en het welzijn van jouw huisdieren van het grootste belang zijn, en daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde voedingsopties van het merk Hupple die voldoen aan de voedingsbehoeften van honden en katten.

Over het merk Hupple

Hupple biedt een uitgebreid assortiment van volledig voer in handige, 100% recycleerbare verpakkingen aan. Er zijn vijf verschillende types basisvoer, geschikt voor elk type hond, beschikbaar in zowel zachte als knapperige varianten. Daarnaast hebben we 12 heerlijke Tasty Toppings ontwikkeld, die als aanvulling op het basisvoer of het eigen voer kunnen worden gegeven om wat variatie te bieden.

Alle varianten zijn rijk aan vlees en een groot deel van ons aanbod houdt rekening met gevoeligheden voor granen of kip. Het merk streeft ernaar om zoveel mogelijk te werken met één enkele bron van dierlijke eiwitten om het overzichtelijk te houden voor de consument. Elk recept is zorgvuldig uitgebalanceerd op nutritioneel vlak en draagt bij aan de algehele gezondheid van de hond.

Het assortiment van Hupple wordt volledig geproduceerd in België en voldoet aan het vertrouwde hupple-DNA op het gebied van kwaliteit en prijs.

Bij Tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande vind je een assortiment van Hupple-producten, zodat je jouw harige vrienden kunt verwennen met kwaliteitsvoeding waar ze dol op zullen zijn.

Shop dierenvoeding en andere benodigheden bij De Carlton

Breng een bezoek aan Tuincentrum De Carlton in 's-Gravenzande en ontdek ons assortiment voor huis- en tuindieren. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten om jouw vogels te voeden en te verzorgen, en om jouw honden en katten te voorzien van hoogwaardige voeding. We streven ernaar om jouw huis- en tuindieren gelukkig en gezond te houden.