Gazon

Bent u opzoek naar graszoden of graszaden in de omgeving van 's-Gravenzande, Naaldwijk, Westerlee of Poeldijk? Kom dan zeker een keertje langs, wij helpen u graag verder! In de basis adviseren wij u het volgende: kies voor een grassoort die bij u past. Wilt u een gazon waar de kinderen op kunnen ravotten, kies dan voor een sterke grassoort zoals speelgazon. De fijnere meer kwetsbare grassoorten hebben meer sierwaarde, maar zijn dus niet geschikt om een potje op te voetballen.

Graszoden en graszaden kopen in 's-Gravenzande

De Carlton heeft zowel graszoden als graszaden in de aanbieding in de winkel.
Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor een sneller resultaat bestelt u bij ons complete graszoden. Wilt u er zeker van zijn dat u op tijd voldoende graszoden in huis heeft? Dan adviseren wij van te voren rollen bij ons te bestellen. 

Onderhoud van uw gazon 

Zorg goed voor uw gazon, hierbij komt kijken: regelmatig maaien, het verwijderen van het mos, inzaaien van de kale plekken, het strooien van kalk en het bemesten. Hiervoor hebben wij de producten van Ecostyle en Pokon in ons assortiment.
In ons tuincentrum in 's-Gravenzande (Westland) vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten: grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. Laat u bij de aankoop van een grasmaaier ook goed informeren over de juiste machine die past bij uw gazon.

Ecostyle producten kopen 's-GravenzandePokon producten kopen 's-Gravenzande

Wilt u meer weten over het onderhoud, lees dan meer over onderhoud gazon!


Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé graszoden specialist van 's-Gravenzande (Westland) met alles voor een mooi gazon! Klik hier voor de openingstijden en onze contactgegevens.