Zijdebloemen & -planten

Kunstbloemen kopen in 's-Gravenzande? Bij De Carlton vindt u een mooi assortiment kwaliteits kunstbloemen! Zijdebloemen worden mooier en mooier en zijn, mits van een goede kwaliteit, bijna niet meer van echt te onderscheiden.

De voordelen van kunst- zijdebloemen

  • Ze zijn niet zoals sommige andere bloemen giftig. Vooral met jonge kinderen of huisdieren kan dit de voorkeur hebben.
  • Ze blijven lang goed, vooral op kantoor of op andere plekken waar u ze niet veel aandacht wilt geven een prettige bijkomstigheid.
  • Voor mensen met een allergie en toch een voorliefde voor mooie bloemen een echte uitkomst.
  • U hoeft ze niet te verzorgen en ook niet wekelijks nieuwe te kopen, handig voor mensen met een volle agenda en wisselende roosters!

Zet een mooi boeket van zijdebloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. In ons tuincentrum in 's-Gravenzande vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken.

Silk-Ka zijdebloemen bij De Carlton in 's-Gravenzande

Wij hebben gekozen voor de zijdebloemen, takken en het groen van Silk-Ka. Dit omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, zeker met kunstbloemen want daarin is het verschil tussen kwailteit en rommel duidelijk te zien. Silk-ka is al jaren specialist in deze markt en dat ziet u! Het aanbod kunstbloemen gaat evenals echte bloemen mee met het seizoen alleen ze verwelken nooit! De slogan van Silk-ka is dan ook, 'flowers for life!'.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer & Cadeau