2023 NK Tegelwippen

Kom je ook gezellig langs in het bloemrijke Westland?

Heb je zin om samen met ons de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Aankomende zaterdag organiseren wij het 2023 NK Tegelwippen bij Tuincentrum De Carlton! Hier kunnen alle inwoners van de regio Westland hun tuintegels inleveren en ontvang je gratis plantenvouchers ter waarde van €2,50 (maximaal 5 vouchers per adres / inwoner). Klinkt goed, toch?

Geen zorgen over die zware tegels! Ons geweldige team, bestaande uit enthousiaste medewerkers van de gemeente Westland en het tuincentrum zelf, staat klaar om je te helpen. En het mooiste van alles: je krijgt er prachtige planten voor terug, want elke tegel maakt een verschil! Samen streven we naar minder wateroverlast, verminderde hitte en droogte, een bloeiend dierenleven en nog meer plezier in je eigen tuin.

Wanneer: Zaterdag 10 juni van 9.00 tot 13.00 uur

Locatie: Tuincentrum De Carlton, Naaldwijkse weg 257 te 's-Gravenzande

Zorg dat je erbij bent! Deze geweldige actie is alleen geldig op zaterdag, dus mis het niet. Verander je tegels in groene schatten en help mee om het Westland een stukje milieuvriendelijker en diervriendelijker te maken.

Tot zaterdag, vol groene avonturen!