Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Zeeuws knoopje, familie van de Apiaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn witgroen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Bosplant.
Deze plant is zeer geschikt voor tuinen met meerdere (vrijwel) volwassen bomen en heesters. Verlangt een plekje in de halfschaduw en een voedzame, humusrijke bodem met weinig boomwortels in haar nabijheid. Deze plant is ook te gebruiken als borderplant (op een iets zonniger plek). De bodem moet dan wel goed vochthoudend zijn. Geeft een goede snijbloem.

Bent u op zoek naar Astrantia major 'Sunningdale Variegated'? De Astrantia major 'Sunningdale Variegated' is ook wel bekend als Zeeuws knoopje. Deze Apiaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 60 centimeter. De Zeeuws knoopje is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Astrantia major 'Sunningdale Variegated'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Zeeuws knoopje niet!

  • Nederlandse naam: Zeeuws knoopje Wetenschappelijke naam: Astrantia major 'Sunningdale Variegated' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Astrantia Familie: Apiaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen, Wit Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Halfschaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee