Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Winde, familie van de Convolvulaceae. De bloemkleur is lilaroze en de bloeitijd is van ca. ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 250 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 58 cm. (1-3 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant:
Zeer geschikt voor de siertuin. Heeft opvallend blad, bloeiwijze, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Deze eenjarige plant verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Korte periodes van droogte verdraagt ze prima. Natte periodes daarentegen niet. De plant heeft stevige stengels en laat zich goed combineren.

Bent u op zoek naar Convolvulus tricolor 'Rose Ensign'? De Convolvulus tricolor 'Rose Ensign' is ook wel bekend als Winde. Deze Convolvulaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 80 centimeter. De Winde is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Convolvulus tricolor 'Rose Ensign'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Winde niet!

  • Nederlandse naam: Winde Wetenschappelijke naam: Convolvulus tricolor 'Rose Ensign' Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Convolvulus Familie: Convolvulaceae Bloemkleur: Paars
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee