Kunstkerstbomen

Bent u op zoek naar een mooie kunstkerstboom? Dan moet u bij De Carlton in ’s-Gravenzande wezen. Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft in gedoe met uitgevallen naalden en opruimen. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echte zijn te onderscheiden. In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Kom bij ons tuincentrum langs, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij!

Kunstkerstbomen_De Carlton

Kunstkerstboom in elkaar zetten

U vraagt zich misschien af hoe u een kunstkerstboom in elkaar moet zetten. Bijna alle kunstkerstbomen (op de kerstbomen met ingebouwde verlichting na) bestaan allemaal uit losse takjes. Deze kunt u dan in de ‘stam’ van de boom stoppen, bekijk even op de handleiding hoe dit precies in zijn werk gaat. Dit kan bijvoorbeeld door middel van kleurcodes zijn. Voordat u de takjes in de boom stopt, is het handig om de takken alvast richting het licht te vouwen. Zodat alle puntjes naar het licht wijzen, dus schuin naar boven. Begin wanneer u uw kunstkerstboom gaat bouwen onderaan en werk naar boven.

Kunstkerstbomen_De Carlton

Voordelen van een Kunstkerstboom

Twijfelt u tussen een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Of weet u gewoon niet goed welke voordelen een kunstkerstboom eigenlijk heeft? Een kunstkerstboom heeft in tegenstelling tot een echte kerstboom een aantal voordelen. Tuincentrum De Carlton heeft hieronder een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Een van de grootste voordelen is dat u met één slimme investering voor minimaal de komende tien jaar voorzien bent van een prachtige kerstboom. Als u na de kerst uw kunstkerstboom netjes opslaat, zal deze het jaar erop tijdens de kerst weer net zo mooi uit de doos komen. Een kunstkerstboom blijft in principe dus altijd mooi.
     
  • Voor sommige mensen is het een activiteit waar ze echt naar kunnen uitkijken, anderen moeten er niet aan denken: het kopen van een echte kerstboom. U moet een echte kerstboom natuurlijk uitkiezen en zelf meenemen in de auto. Sommige vinden dit maar een gesjouw en storen zich aan de naaldjes die in de auto zullen achterblijven. Een kunstkerstboom neemt u wat gemakkelijker mee in de auto in een doos.
     
  • Ook spaart u de natuur met een kunstkerstboom, en scheelt het u naalden opzuigen in huis. Verder is een kunstkerstboom de ideale keuze voor mensen die allergisch zijn voor de naalden van echte kerstbomen. Mocht u de dennengeur van een echte kerstboom missen in huis, dan zijn er speciale spuitbussen verkrijgbaar met een heerlijke dennengeur.

Kunstkerstbomen_De Carlton

 Kunstkerstboom kopen in ’s-Gravenzande

Voor veel mensen is het pas echt kerst wanneer er een mooi versierde kerstboom in huis staat. Kom gezellig langs Tuincentrum De Carlton voor al uw kerstproducten. Naast kunstkerstbomen hebben we diverse producten als Lemax kerstdorpen, kerstbomen, kerstverlichting en kerstversiering en nog veel meer. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op. We hopen u snel te zien in ons tuincentrum, die tijdens deze feestelijke periode helemaal in de kerstsfeer zal zijn! Wij zijn gelegen in 's-Gravenzande nabij Vlaardingen, Den Haag, Monster en Rotterdam.