Lemax

In de sfeervolle decembermaand verkopen wij bij De Carlton Tuincentrum kerstdorpen en accessoires van het bekende merk Lemax. Kerst is een tijd van genieten en samen zijn. De gezellige en intieme (familie)momenten zie je terug in de sfeervolle kerstdorpen en figuren van Lemax. Lemax is opgericht in het jaar 1990, en sindsdien een voorloper in de snel groeiende markt van mooie kerstdorpen. Van een bescheiden selectie van verlichte Lemax huisjes is de collectie uitgegroeid tot een complete wereld van huizen, figuren en accessoires.

Lemax_Tuincentrum De Carlton

Lemax assortiment in ‘s-Gravenhage

Bent u ook fan van de Lemax producten en zou u deze ook wel bij u thuis willen hebben? Dat kan! Bij Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenhage vindt u namelijk diverse soorten Lemax producten. Zo bieden wij onder andere het volgende in ons tuincentrum:

 • Huisjes
 • Kerkjes
 • Winkeltjes
 • Schaatsbaan
 • Molens
 • Heel veel figuren en tafereeltjes die een scene uit het straatbeeld nabootsen

De figuren en miniaturen zijn allen zeer gedetailleerd en zitten vol leuke details. De miniatuurhuisjes van Lemax zijn onderverdeeld in verschillende dorpen met ieder een eigen thema.

Lemax_Tuincentrum De Carlton

Tips en trucs Lemax kerstdorp

Met de beschikbare Lemax artikelen bouw je in een mum van tijd een dierentuin, kermis of gezellig besneeuwd kerstdorpje. Zo geeft u uw huis nog meer sfeer voor, tijdens en na de donkere kerstdagen. Heeft u mooie artikelen van Lemax aangeschaft bij GroenRijk De Carlton en wilt u graag uw kerstdorp gaan bouwen? Dan hebben wij hier nog een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet:

 • U wilt de huisjes wellicht wel op mooie bergjes plaatsen. Maar hoe maakt u die? Dit kunt u eenvoudig doen door gebruik te maken van kippengaas, kranten en behanglijm. Zo kunt u bergjes maken van papier maché. Hier kunt u het best al in de herfst mee beginnen, zodat alles rustig kan drogen en vervolgens kunt verven. U kunt ook gaatjes maken voor verlichtingssnoeren.
 • In de tussentijd kunt u natuurlijk lekker inspiratie opdoen bij Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande!
 • Maak vervolgens een plan waar u uw dorpje zou willen neerzetten. Een vierkante meter of zelfs een halve is meer dan genoeg plek. Bekijk hoeveel huisjes er komen te staan en waar u ze wil plaatsen, zodat u ook weet hoeveel stroompunten u nodig heeft.
 • Wanneer u alle huisjes heeft neergezet, kunt u aan de slag gaan met kleine accessoires zoals poppetjes en boompjes.
 • Als finishing touch kunt u ook nog sneeuw toevoegen aan het kerstdorp. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met watten of speciale sneeuw voor kerstdorpjes.

Lemax kopen bij Tuincentrum De Carlton

Komt u voor de feestdagen ook gezellig langs bij Tuincentrum de Carlton in ’s-Gravenzande nabij Vlaardingen, Den Haag, Monster en Rotterdam? Naast de Lemax producten vindt u in ons tuincentrum nog vele andere producten voor de Kerst, van kerstballen tot kerstverlichting. Zo maakt u uw Kerst pas écht onvergetelijk. Naast onze kerstartikelen hebben we natuurlijk ook gewoon kamerplanten, woonaccessoires en nog veel meer. Graag tot ziens bij Tuincentrum De Carlton! Onze openingstijden en exacte locatie kunt u vinden op de contactpagina.