Kerstverlichting en kerstversiering

Bij Kerst hoort natuurlijk mooie kerstverlichting en kerstversiering. Kunnen uw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken tijdens de Kerst? Bij Tuincentrum De Carlton in ‘s-Gravenzande vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Wilt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes? Of twijfelt u nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Er is van alles mogelijk bij Tuincentrum De Carlton. Kom langs en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden of neem contact met ons op. Neem ook eens een kijkje op onze Lemax, kerstbomen en kunstkerstbomen pagina’s.

kerstverlichting en kerstversiering_De Carlton

Kerstversiering bij De Carlton

Tuincentrum De Carlton heeft naast kerstverlichting ook een breed assortiment aan vrolijke kerstversiering. Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis. Dat wilt u toch ook? Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in ‘s-Gravenzande en kom alvast in de kerstsfeer! Hieronder vindt u nog een aantal simpele kerstdecoratie tips die u zelf kunt uitvoeren:

  • Het eerste kerstdecoratie idee is een grote glazen pot met daarin kerstverlichting. Dit geeft een heel leuk, sfeervol en magisch effect. Koop het liefst een pot met een vrij grote niet doorzichtige deksel, zodat je hier de batterij in kan plakken met stevige tape. Zo zie je hem niet in de pot en kan je gemakkelijk de lichtjes aan- en uitzetten. Verschillende potten met verschillende soorten kerstlichtjes zal een speels effect geven.
     
  • Met dennenappels, kleine kerstballen, nep sneeuw, mooie nepkaarsen en een glazen doosje/bak die dicht kan, kunt u ook heel iets moois maken. Het is belangrijk dat de kaarsen nep zijn omdat het glazen doosje afgesloten zal zijn. Begin met een klein laagje nep sneeuw in de bak te doen. Doe vervolgens de nepkaarsen erin en de dennenappels en kerstballen. Dit staat erg leuk op tafel of in de vensterbank.
     
  • Decoreren onder een mooie stol is ook erg kerstachtig. Zo kunt u hieronder ook nepsneeuw doen en bijvoorbeeld kleine accessoires als hertjes en kerstballetjes toevoegen.

Weet u al wat u graag zou willen maken om uw huis te decoreren? Kom gezellig langs ons tuincentrum om leuke kerstaccessoires te halen die u kunt gebruiken bij de bovenstaande decoratie ideeën. Mocht u geen zin of tijd hebben om zelf aan de slag te gaan, dan kunt u natuurlijk ook mooie sfeervolle kerstdecoratie vinden bij Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande.

kerstverlichting en kerstversiering_De Carlton

Kerstverlichting en kerstversiering kopen in ’s-Gravenzande

Heeft u ook al zin om uw huis helemaal in de kerstsferen te brengen? Dat snappen wij van Tuincentrum De Carlton wel! Kerst wordt onder andere geassocieerd met warmte, gezelligheid, liefde. Dat wilt u toch ook in huis? Bij Tuincentrum De Carlton vindt u alles om uw Kerst onvergetelijk te maken. Komt u uit de buurt van Vlaardingen, Den Haag, Monster of Rotterdam? Kom dan eens gezellig langs om ons aanbod te bekijken. Bekijk ook eens onze vuurwerk pagina om knallend het nieuwe jaar in te gaan! Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij De Carlton!