Kerstbomen

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. Bij Tuincentrum De Carlton in ’s-Gravenzande, kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken. Vanaf de laatste week van november zijn ook de gezaagde bomen verkrijgbaar! Kom dus gezellig langs bij ons tuincentrum of neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.

Kerstbomen_Tuincentrum De Carlton

Waarom een kerstboom bij De Carlton?

Een van de leukste momenten om de kerstperiode in te luiden is toch wel het uitzoeken van de kerstboom. De mooiste kerstbomen vindt u bij tuincentrum De Carlton in ’S-Gravenzande. De kerstbomen worden speciaal voor ons gekweekt. Tijdens de kweek worden de bomen piramidaal gesnoeid, waardoor ze mooi compact zijn en de perfecte kerstbomenvorm krijgen. Tijdens de kweek worden de kerstbomen ook regelmatig bemest, hierdoor blijft uw boom langer staan en is deze mooi donkergroen van kleur.

Kerstbomen_Tuincentrum De Carlton

Soorten kerstbomen

Er zijn zeer veel soorten kerstbomen. Men kan deze grofweg onderverdelen in twee groepen:

  • De Picea: onder deze soort valt onder andere de ouderwetse kerstboom. Picea soorten hebben altijd scherpe naaldjes.
  • De Abies: bij deze soort kunt u denken aan Nordmann spar. Deze soort kenmerkt zich tot stompe naalden.

Dan stelt u uzelf de vraag: wil ik een compacte boom? Of wil ik hem graag meer open qua structuur? Wil ik een hoge kerstboom of juist een lage kerstboom? Niet elke soort is bijvoorbeeld in diverse hoogtes te verkrijgen. Gaat u voor een gezaagde kerstboom, of een kerstboom met kluit? Kortom, de keuze is reuze. Welke vraag u uzelf ook stelt, bij tuincentrum De Carlton in 's Gravenzande gaan wij op zoek naar de perfecte kerstboom.

Kerstbomen_Tuincentrum De Carlton

Kerstboom versieren

Wanneer u een mooie kerstboom heeft uitgekozen bij Tuincentrum De Carlton, kunt u die thuis mooi gaan opzetten. De heerlijke dennengeur verspreidt zich in uw huis en brengt u direct in de kerstsfeer. Maar om écht in de kerststemming te komen, versiert u de kerstboom met alles wat u kunt vinden bij tuincentrum De Carlton. Gaat u dit jaar voor een klassieke uitstraling met de kleuren rood en groen, of pakt u het dit jaar eens anders aan en kies je voor hippe kerstversiering? Het versieren van de kerstboom is een van de leukste activiteiten om de kerstkriebels in uw buik te voelen. Tuincentrum De Carlton in s’-Gravenzande beschikt over zeer veel leuke kerstdecoratie en kerstverlichting om uw kerstboom te versieren. Van kerstballen tot kerstslingers, maar ook moderne accessoires voor in de kerstboom zijn in ons tuincentrum te vinden!

Kerstboom kopen in ’s-Gravenzande

Voor veel mensen is het pas echt kerst wanneer er een mooi versierde kerstboom in huis staat. Kom gezellig naar Tuincentrum De Carlton voor al uw kerstproducten. Naast kerstbomen hebben we diverse producten als Lemax kerstdorpen, kerstverlichting en kerstversiering en nog veel meer. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op. We hopen u snel te zien in ons tuincentrum, die tijdens deze feestelijke periode helemaal in de kerstsfeer zal zijn! Wij zijn gelegen in 's-Gravenzande nabij Vlaardingen, Den Haag, Monster en Rotterdam.